3 entry daha
  • haikyuu!! ile ilgili bilgi:

    ilk bolumu 6 nisan 2014'te cikan bu guzide serimiz seviye olarak bir hajime no ippo, bir slam dunk oldu simdiden gozumde. kuroko biraz bok yiyebilir yaninda fjsdkfjsd.

    http://hatsuyuki-fansubs.com/…_-_01_release_pic.png

    esas oglanlarimizdan biri olan hinata voleybolu cok sevmektedir fakat gittigi ortaokulda voleybol klubu sadece kendinden olusmaktadir. arkadaslari, hinata'nin hatiri icin ara sira onunla voleybol oynamakta fakat bu yetersiz kalmaktadir. orta sonda ciktigi ilk ve son turnuva macindan sonra hikaye liseden devam ediyor. hinata, eskiden guclu bir takim olan fakat diger takimlarin artik pek de korkmadigi 'karasuno' lisesine giriyor. ayni zamanda orta okulda ciktigi tek macta malup oldugu dogustan yetenekli kageyama da karasuno'ya geliyor.

    hinata icin korkak, pozitif, caliskan diyebiliriz.
    kageyama icin de korkutucu, notr, hirsli.

    http://otaku-streamers.com/…255ap20140220062049.jpg

    hikayemiz buradan sonra ilerliyor. serinin cizimleri muazzam, arada watercolour/ink falan da giriyor. muzikler muazzam. seslendirmeler muazzam. karakter cesitliligi muazzam. espriler muazzam. pacing muazzam. bir suru takim var ve hepsinin karakterleri duzgun, ozene bezene cizilmis. cizim tekniklerinde bati havasi da var biraz bence.

    seri toplamda 25 bolum olacak. su anki hiza bakilirsa 25 bolumde bitecek gibi ama gonuller bitmesin, 2. sezon da olsun istiyor. bu kadar kaliteli is cok nadir geliyor. hele bu haftaki(15. bolum) bolum ippo'nun en kaliteli bolumlerinden biriyle ayni seviyedeydi bence. bolum boyunca guldum.

    izlemeyen kalmasin.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap