6 entry daha
  • çok iyi demiş, helal olsun.

    adam gibi sandığa gideceksiniz, kadınıyla erkeğiyle, adam gibi.
    'oy verecek kimse yok kie', 'aman hepsi aynı', 'yea tamam da bu adam gitse yerine yönetecek lider mi var allasen' diye diye bu ülkenin ağzına sıçtığınız gibi şimdi de gidip adam gibi oyunuzu basacaksınız diyor eğer bu memleketi biraz düşünüyorsanız.

    battı tabii, batar. bu adam, insan oldukça batırdınız çünkü. 'yürüyen merdivene ters binen adam ülke mi yönetecek puhahahaha'lar mı dersin, 'lider karizması yok aaabiii'ler mi dersin, 'ssk'yı batırmış adamdan ne olur'lar mı dersin, adamın her bokuyla dalga geçen kimler.

    şimdi de çıkardığı adaya burun kıvırıyor herkes. tiplere bak. 2010 referandumuna evet demiş adam şimdi ekmeleddin ihsanoğlu'na şeriatçı diyor anasını satayım.

    adam sert yönetse partiyi 'tayyipleşiyor', yok çok sesliliğe izin verse 'lider değil'. bunu söyleyenler de ssö gibi ne idüğü belirsiz, politikadan siyasetten bihaber, tek bildiği şive yapıp iki komiklik yapmak olan bir zata çatır çutur oy verenler.

    çok iyi demiş tekrar söylüyorum, az bile diyor. biraz duruşunuz olsun, azıcık susup da şu memleketin akıbeti için birlik olalım demek yerine hergün farklı zırvalarla muhalefeti paramparça etmeye çalışanlara az bile.
241 entry daha
hesabın var mı? giriş yap