2 entry daha
  • birinci bölümünü yeni izledim ama dikkatimi çeken şey seiyuu kadrosu oldu. bütün sevgili seiyuularım var bu animede. daisuke ono, sakurai takahiro, yuki kaji ve mamoru miyano. bir shin-ichiro miki eksik ama olsun, biz onu roy olarak sevdik zaten. bu kadar müthiş sese bünye dayanır mı bilemem artık.
    bir de kuroh yatogami fena şekilde sebastian michaelis'i andırıyor. onun uzun saçlısı işte. bir de aynı kişi seslendiriyor. çakmasını yaptın bari sesi farklı olsaydı.

    izledikten sonra geldim sayın seyirciler. aşırı beğendim ben bu seriyi. shiro'nun tipleri yerim. gerçi bu animeden haremime katacağım kişi kuroh yatogami oldu. çizimler çok iyi. yalnız genel anlamda erkek karakterlerin feminenleşmesi dikkatimi çekiyor. zaten farkındaydım durumun ama bu animede iyice anladım. eski animelerde erkekler geniş omuzlu, daha erkeksi kişiler iken günümüz animelerinde daha zarif, daha naif çizilir olmuşlar. bizim de beğeniler o yönde. eskinin jön anime kişileri gözümüze çirkin geliyor artık. o aşık olduğumuz mamoru'yu bugün görsek beğenmeyiz. gerçi ben eskiden beri mini mini karakterleri sevmişimdir. ilk anime aşkım da mamoru değil rei hino idi ama bunu çok karıştırmamak lazım. demem o ki, izleyin, izlettirin.

    biraz daha düşündüm de geldim. kuroh yatogami sanki yu kanda ile sebastian michaelis'in kayıp çocuğu gibi. biraz babaya çekmiş, sonra biraz da öbür babaya. saçma oldu ama öyle işte.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap