221 entry daha
  • artık transfer edildiğine göre kısaca yazayım;

    200 yıldır doğru düzgün merkez forvet almayan, yatırımı sürekli forvet hariç mevkilere yapan, her seneye sadece 1 tane as forvetle geçiren beşiktaş tarihinde belki de ilk kez dünya standartında bi forvete yatırım yapıyor. arkasında da ömer, cenk tosun, pektemek gibi süper lig standartında 3 as adam var.

    yani bence 100uncu yıldan sonra tarihimizdeki en iyi forvet hattını kurmuş durumdayız. süper ligin formülü budur. fenerbahçe bu basit formulle 10 senedir ilk 2 den inmiş değil. sadece forvete para harcadı adamlar yıllar yılı. gs de burak-umut-drogbaya yatırım yaptı 3 yıldır ilk 2 deler.

    gelelim demba ba kaç gol atar? bi kere almeidanın attığı her golü atar. üstüne, almeida senede ortalama 15 kez kaleci ile karşıkarşıya kaçırırdı. onun bi 2/3 ünü demba ba çok rahat yazar. 25 gol olur diye düşünüyorum sakatlıklar hariç.

    bir de premier ligten direkt geleceği için özellikle ilk 6 ay fiziki açıdan süper lig standartının 75 katı kalitede olacağı için büyük fark yaratacaktır. daha sonra fizik kalitesi biraz düşer ve performansı da sürdürülebilir seviyesine gelir.

    saygılar.
3096 entry daha
hesabın var mı? giriş yap