7 entry daha
  • 3. dünya savaşı çıkarsa bir tane politikacının çocuğu gitmez, o kefen giyenler, başlarına rte yazılı bandana bağlayıp "pazartesiyi sevdim, içinde rte var, öl de ölelim" diye sikimsonik benzetmeler yapanlar gitmez, "içinde rte var diye ertesi gün hapı içmiyorum" diye pankart taşıyan, başı türbanlı 17 yaşındaki kızın abisi, babası, içinde rte var diye ertesi gün hapı içmeden sabaha kadar sikiştiği erkek arkadaşı da gitmez. yine devleti kutsal sayan köylünün çocuğu gider. pisliklerinin üstünü örtmek için çıkardıkları savaşta, bu hiç bir şeyin farkında dahi olmayan garibanın çocuğu ölür, devleti kutsal sayan o dangalak cahil köylüde* yüksek savaş vergileri için eşek gibi çalışır, bu götümü kurtarayım dünya yansın fahişeliği, bu egodan sebep orospuluk dünya var oldukça devam eder.

    türkler çok zekiymiş.* savaş denilen şeyi 19. yy'da bıraktı zeki insanlar. bir birleriyle teyakkuz halinde bile ticaret yapan adamların çıkardığı savaşta, niye savaştığını dahi bilmeden bir birini öldüren fakir adamların neresi zeki olabilir? eğitimsizlik, cahillik, öğrenmemek tercihtir, mecburiyet değil. bu cahilliğe güvenenler çıkarır savaşı.

    savaş orospu çocukluğudur ve savaş diye cazgırlık yapanlarda*, savaş sayesinde hesap kapatmaya çalışanlarda orospu çocuğunun en önde gidenidir. her şeyin goygoyunu yapın savaşın goygoyunu yapmayın. at eti, it eti yemek zorunda kaldığınızda anlarsınız savaşın ne olduğunu. ertesi gün hapları, doğum kontrol hapları yasaklandığında, 3 çocuk için kanun çıkarıldığında, kadınlar damızlık yapıldığında, asker üretmek için eşcinsellik vatana ihanetle aynı suç sayıldığında, özgürlüklerin karneye bağlandığında, deva için aspirin dahi bulamadığında anlarsın savaşı.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap