7 entry daha
  • bir kac entry'sine denk geldim. uzun uzun yazmis dedim herhalde bildigi bir seyler var. inanilmaz derecede kulaga sacma gelse de kendinden cok emin yazmis. kafam karisti bir kac entry'sine daha baktim. su an nerden baksan toplamda 15 dakikami harcadim ve sonuclari diger suserlerle paylasmak istiyorum ki benim gibi merak eden olursa zaman kaybetmesin.

    olm ben bu kadar cok yazip bos yazan bir yazar görmedim lan. hic bir sey bilmesek yiyecez yani. bildigin bdiablo'dan hallice. ama yazdiklarina bak stephen hawking falan dersin. öyle degisik kafalar. dünyanin düz oldugunu iddaa eden amcaya daha cok saygi duyuyorum desem yalan olmaz. o enazindan tam kara cahil. ama bu belli ki bir seyler ogrenmis ve aldigi bilgiyi kendi cikarlarina göre manipule edip laf salatasi yapiyor. bir de objektif falan yaziyormus gibi gönüyor ama degil.

    simdi cok kisa bir örnek vereyim. bu arkadas bir cocugun daha 1 yasindayken okuma yazma bilmeyen annesi babasi tarafindan müslüman yapilmasini normal karsilar. ama olur da bu cocuk dinsiz olursa felsefe arar. hangi felsefe ile allahin varligini kabul etmiyorsun der. lan o basta kabul ederken felsefe yoktu ama? okuma yazma bilmeyen adam niye kabul etti en bastan? sana felsefe ile mi ögrettiler allah'in varligini? hangi felsefe olm bu biz niye bilmiyoruz? bilim dünyasi neden bilmiyor?

    bir de matematik ile ispat edildigini falan iddaa etmis (eger tassak gecmiyor ise). bu da neden dünyadaki en büyük matematikcilerin dindar oldugunu acikliyor tabi.

    hakkaten cok enteresan bir kafa lan. yani okuma yazma bilmeyene saygim sonsuz, imkani olmamis derim. ama böyleleri... bunlardan uzak durun kardesim, size nasihatim bu.

    karmasi da kafa karistirmasin, anti-rteci dinci kontenjanindan toplamis puanlari. bir 15 dakikada buraya yazdim oldu yarim saat. allah belani vermesin cok konusan bos konusan sevgili kardesim. öpüyorum.

    edit: bos konusuyor, sacmaliyor dedigim icin entry entry analiz, elestiri istedi beyfendimiz.

    bak simdi ben asagiya bir sey yaziyorum sen bana buradaki mantik hatasini boslugu aciklarsan ben de senin entry'lerini secip elestirecegim.

    "lklakjhödjklöndljkfkljödlkansdnsölkdjapoidjklasdjlk ansdln öalksjdlk jalksdj lksajdkl naskndkl jdlakjsndlk aklsödj hasdlksjd alksdj aksjdlöa... asdlkj alkösdjkl sjdaökljsd ldalösdk . asdj klöajsdlkj ök? lkajlödj k? ksadlkj lksajdlk jlksjdlö! kljslkdj lksjdlkj hljl... léksdjkslkdjllkljlk?

    sdlksjdjlkjl dlskjd ljlsd skdj lskdjl ? lksjdlkjslkdj lkjdlk jslkd. sjkdkl jlksjdlj lds. skdjkljs dlajsd. ksljdlksjdlkjdl..."

    hadi kolay gelsin bebegim.

    edit: karmasi kafa karistirmasin demistim ama zaten sifirlanmis neredeyse. cumhurbaskanligi secimi bitince ekmeleddin'in ekmeginden daha fazla yiyemedi sanirim. umarim zamanla kendini gelistirir ve aktarmaya calistigi fikirler bireylerce saygi görmeye baslar.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap