1 entry daha
  • iyi niyetli bir girişim ama işlevi, facebook'ta "vatanını seven 642354532 insan bulabilirim" tarzı gruplardan birine katılmakla veya isminin önüne tc koymakla eşdeğer. oraya "soma'yı unutma unutturma" yazınca bir farkındalık yarattığını sanmak saflık biraz. unutmayacak adamın öyle debe edit'lerine filan ihtiyacı yok. unutmak isteyenlere de 1000 tane debe edit'iyle hatırlatsan nafile.

    illa bu edit'ler vasıtasıyla bir faydam dokunsun diyorsanız, gidin mesela acil kan aranıyor duyurularını yazın, belki gerçekten de birileri görür de ihtiyaç sahiplerine kanlarını ulaştırabilirler. zamanında birisi madem debe'ye girdim bari bir işe yarasın deyip, bu tarz bir duyuru yazmıştı.

    edit: (korkmayın debe olanından değil :p) daha önce de burayı editlemişim herhalde yazım yanlışı yapmışımdır onu düzeltmek içindir neyse, o zamanlar bu saçmalık için nispeten naif duygular besliyordum ama şu an resmen tiksiniyorum, o debe edit'ini hele ki o edit'le sosyal mesaj şovunu yapanı görünce kan beynime sıçrıyor o kişiye özel mesaj atmamak için kendimi tutuyorum, yakında en sonunda dayanamayıp her gün debe'yi tarayıp şu embesilliği yapanları ya bu başlıkta ya da nick altlarında ifşa edeceğim o olacak, de kendime göre haklı nedenlerim de olsa o kişiye göre durduk yere sataşmış olacağımdan başıma iş alırım düşüncesiyle yapmıyorum.
296 entry daha
hesabın var mı? giriş yap