148 entry daha
  • bayagi kalabalık bi listem var aslinda, ama kendim icin bi bok yapmadim.

    sene 1999 belki de 2000 turkcell online sisteme girmisti. ınternetten kontor satis isine girecekti, baktim sistemleri kabak gibi açık, anneme 2000 kendime 100,arkadasa 1500,onun kardesine 1500,sonradan yavsak olan çocukluk arkadasima 2000,liseden cesitli arkadaslara ve akrabalara toplamda 15000 kontör yuklemistim. o zaman bi sms 4 kontor, bir dakika konusma 20 kontoru buluyor. varin siz düşünün

    ertesi gün annemin dürüstlük komasina girip, arayip anlatacagim, icim rahat degil demesi ile arkamda tek iz bile birakmamis bendenizin yusuflamasida bir olmustur. kontoru 2 gunde bitince tekrar istemistir, ama bi daha tövbe.

    he bi de hepsiburada. com da acik bulmustum, o zaman mahallede, kocası yeni vefat etmis, kendisi temizlikcilik yapan, 4 cocuga bakan, canim firuze ablamiz vardi(olaydan bir kac sene sonra rahim kanserinden vefat etti) oglu bogazicini kazandiydi, laptop lazim oldu, e luks bisi tabi, ona bilinmeyen bi adresten hediye olarak gondermistim, tabi o da zenginden alip fakire verme eylemi idi (aydin dogani hiiic sevmem)

    bayagi bişi var da zaman aşımı olana kadar onlarıda yazmayayim, malum çok sistemci suserlarimiz var. lakin kendime tek çöp almamisimdir.
133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap