45 entry daha
  • bir daha sikseler gitmeyeceğim mekan!! kaba saba çalışanlara, pahalı fiyatlara, siktiriboktan dj e sahiptir.

    çalışanları, özellikle kapıdakiler tam bir orospu çocuğu. bi gün gündüz gittim bi gün gece gittim. dj güzel şarkılar seçiyor fakat geçişleri falan çok kötü yapıyordu tempoyu hiç tutturamıyordu. seçtiği şarkıları youtubedan açsa sırayla dinletse çok daha iyi olurdu.

    gözümün önünde olan başka bir olay ise; buralarda saat 17:00 dan sonra happy hour diye beach partyler başlar. millet kopuyo yani. önümde kız dansediyo elini kolunu sallıyo bi tane de garson bozması arkasından geçtiği için elindeki shotlardan birini düşürüo kızın kolu mu ne çarpıyo. nerdeyse kızı dövüyodu amk böyle it it davranışlar görmedim.

    kapıda da eğer yanınızda kadın yoksa tinerci muamelesi görüyorsunuz. kesinlikle abartmıyorum. arabayla yanaşıyorsunuz adam bakıyo içeri kadın yoksa "sağdan devam edin çıkış orda hadi arkadaşım" gibi ters ters konuşuyor.

    biz gittik erkenden şezlong bulalım diye bi baktık kapıda bekleyen 30 kişi. neymiş 10:30 da açılıyormuş bi kaç kişi bu ne böylee yaa diyerek bindi arabasına gitti. bize de ters davranan kapıdaki ibneye inat gittik otoparka park ettik arabayı orda bekleyen bi kız grubuna rica ettik kapıdan beraber geçelim mi diye kızlar da saolsunlar olur dedi.

    sonra ne olsun amk girdik kapıdan, o sağdan gidin diyen lavuk geldi "siz 2 kişi gelmiştiniz" dedi, beraber girdiğimiz kız da biz taksiyle geldik geç kalmıştık arkadaşların yanına dedi biz hiç söylemeden hem de. yanlış anlaşılmasın da temiz yüzlü de çocuklarız amk. kız bunu dedi kapıdaki sikiklerden birisi "içeride eğer beraber takılıyoken görmezsem atarım sizi dedi" hassiktir amcığa bakar mısın lan?!! bunları diyen herifler de 3 de 1im kadar adamlar amk teke tek çıksak sikerim belalarını.

    neyse içeri girdik kapıdakileri siktik bi güzel kazançlı çıkan biz olduk fazla da yiyip içip sıçmadık o gün.

    denizi çok güzel şimdi, kumu falan dümdüz heralde buna güvenip böyle götü kalkık takılıyorlar. ama aynı koydaki başka beachlere gitmek daha mantıklı sonuçta deniz kum aynı.

    yemek yemek istiyorsanız restoranı var ama servisler yavaş, şinitzeli çok baharatlı ve kuru, bi de içecekleri buzdolabını falan koymuolar dışardan getiriyolar yanında buzlu bardak veriolar.

    sole&mare çeşme fiyatları ve hakkında özet

    giriş: 40 tl (bir içecek dahil)
    otopark: 15 tl
    long island ice tea: 50 tl
    tekila shot: 25 tl

    kapıdakiler: orospu çocuğu
    garsonlar: güler yüz sıfır
    barmenler: fena diil
    servis: kötü ve yavaş
    deniz: mükemmel (aya yorgi koyunun mükemmel yani yanlış anlaşılmasın)
    ortam: göze hitap eden insan sayısı kafe pi ye göre daha fazla sanki

    aynı koyda başka yerlere gitmek daha mantıklı
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap