9 entry daha
  • bugüne kadar iki kez karşılaştığım bir keresinde göz göze geldiğim kadın.

    ilki istanbul'da tramvaydaydı tacize uğrayanlar turistti tacizci ise çocuk sayılabilecek biri. çocuk gerçekten çok zorladı kızlar uzun süre anlamadılar aslında sonrasında fark ettiler ve konumlarını kısmen değiştirerek çocuğa durumu fark ettiklerini hissettirdiler. ben de biri bir şey dese diye bekledim durdum, ineceğim yeri 3 durak geçtim sırf gerekeni yapan tarafta olabilmek için. olmadı indi gitti orospu çocuğu.

    bir tanesi metrobüste oldu adam kadını bedensel temasla taciz etti bedensel temas dediğim bacağının yanını sürtüyor, elini falan çarptırıyor ne zevk alıyorsa anasını satim. kavgacı bi tip de değilimdir ben ama böyle şeyler görünce benim anında beynime kan yürüyor usta. yine kitlendim ben adama, bi kıvılcım bekliyorum. o sırada kadına baktım " e yeter da amk bi şey de" gibi kadına, tesadüf gördü ve ben beklediğimi hissettirmeye çalıştım bakışlarımla fakat kadın ilk fırsatta yer değiştirmeyi tercih etti.

    1 tane de yine tramvayda bi 50 yaşlarında teyzeyi taciz etmişler şahit olmadım ama yer yerinden oynuyordu. çocuk da "yapmadım etmedim" falan dedi ve bir süre aynı vagonda gittiler sonra çocuk bir şekilde uzaklaştı gitti. şahit olamayınca suçüstü yapamayınca insan öyle mal gibi kalıyor.

    bilmiyorum başka erkekler de aynı şeyi hissediyorlar mı ama bir de erkek olarak şunu hissediyorum. toplu taşımalarda herhangi bir şekilde bir kadına çarpmak, yahut çok yakınında kalmak (özellikle de hemen arkasında) baskı altında hissettiriyor bana, kadınlar taciz edene, cüret edene bir şey yapamazken bu tip durumlarda biraz yakınında duran adama potansiyel tacizci muamalesi yapıyor gibi geliyor bana ve bunu aşırı rahatsız edici buluyorum, ister istemez de buna göre davranıyorum metrobüslerde.

    bir kaç zaman önce metrübsste ayakta durulan kısmı bilirsiniz orta kapının orası, metrobüs şoförüne sırtım dönük olacak şekilde belimi demire yasladım duruyorum, önümde bir abla var, metrobüs ferahladı bi miktar, abla da farkında olmadan iyice bana yaklaştı elinde telefonla ilgilenirken aramızda 2 cm falan kaldı artık ben kendimi yaslandığım demirin üzerine attım oturdum, o ara abla hala fark etmedi metrobüs durdu ve mecidiyeköy'de indi, bir iki kişi gördü beni tebessüm ettiler "durumu anladık" der gibi ama mesela ben fark etmemiş olsam abla götünü yaslayıp teması sağlasa marco aurelio'nun faul alması gibi, dönüp arkasını "sapık napıyosun lan sen" dese orada kimse ablanın 1.60 olduğuna poposunun neredeyse dizlerime geliyor olduğuna bakmaz "oooo tacizci regrettin" derdi herhalde. sonra hırsızlık yapmamış ama suçlanan çocuk gibi "ben yapmadım abi" desen neye fayda.

    bence tacizde zinciri kırıp söyleyene kadar her şey, "sen tahrik etmişsindir" falan, halk içinde pek yemez bence öyle şeyler. adamı 2.5 saniyede yok ederler, hele ki "anana bacına yapsalar" falan denirse x3 olur etraftaki etkisi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap