86 entry daha
  • kullanılacak logo için lütfen oradan buradan logo çalmayalım..çalarsak da 'ben yaptım' demeyelim..dersek de kimsenin bulamayacağı yerden çalalım..

    http://i.imgur.com/qq9lxzn.jpg
    orijinal: http://cristaltreasures.com/

    http://i.imgur.com/lhouinr.jpg
    orijinal: http://www.neytij.com/home

    (bkz: iki nokta üst üste kapa parantez)

    hakaret sonrası edit: çok sevmiyorum atışmayı ama yazalım bir şeyler:

    1. benim yaptığım logo 'benim yaptığım logo'dur..düşünüp sonra da uyguladığım..kötü olup olmaması zerre mühim değil..ayrıca kötü bir şey yaratmak, iyi bir şey çalmaktan iyidir..

    2. yalan dolanla bir şey elde etmeyi sevmem..edenleri de sevmem..hemen inceleyip bulurum açıklarını!..ilk logonun altındaki 'damla' şekli onun orijinal olduğunu düşünmeme sebep oldu..'aa ne güzel' dedim..ama ikinci logo 'beni çaldılar!' diye bağırdığı için diğerini de inceledim..baktım ki o da arak..o minicik beyinleriyle 'kandırmaca' oyunu oynuyor ya çocuklar..seviyorum onları..

    3. korsan kitap zırvasını geçiniz..meritokrasi burada 'bakın..biz yazdık bu romanı..ismi de suç ve ceza' diye kitap dağıtmıyor..kitabın yazarı gelip çemkirirse bunu konuşuruz..buradaki konu 'logoyu ben yaptım' konusudur..

    4. logoları bulmak lightshot eklentisi ve üzerindeki 'benzerini google'da bul' seçeneği ile 5 saniyede halledildi..çok vaktimi almadı diyebilirim..

    kısacası şu: samimi olan kişi en baştan açıklama yapar..amaç şu değil miydi yani:

    - kim bilecek bu logoyu bu siteden aldığımı..hem üzerinde 'damla' var..nasıl da uydu ekşi'ye..bunu kesin benim yaptığımı düşünecekler..ahahahha..çünkü onlar salak, ben ise zeki bir çakalım!

    insanları kandırmak hoş değil..ticari kaygı olsun olmasın..anlıyorum, beğeni toplamak ve övülmek istiyorsun..ben bu şekilde bir övgüyü sevmem..sen seviyorsan devam et kardeş..dilersen özel mesaj ile tekrar 'küfürlü' bir mesaj atabilirsin sıkıntı yok..
769 entry daha
hesabın var mı? giriş yap