7 entry daha
  • ikisinin tek ortak paydası "komedi filmi oyuncusu" olmalarıdır. bu anlamda kemal sunal doğuştan bu meslek için yaratıldığından dolayı elbette cem yılmaz'dan daha önde gelir.

    ama sadece bu durumdan dolayı cem yılmaz'ı kemal sunal'ın yanında önemsiz biri gibi görmek de aptallığın dik alasıdır. cem yılmaz'ın "fenomenliği" kemal sunal'dan asla geri kalmaz, hatta bence bu anlamda daha ileridedir. cem yılmaz 70 küsür milyonluk bir ülkenin mizah anlayışını değiştirerek, yaptığı işte 20 sene boyunca rakipsiz olarak kalmayı başarmış birisidir. kemal sunal'ın ise böyle bir meziyeti ya da başarısı olmamıştır. örneğin rakibi diyebileceğimiz şener şen tarafından genellikle geçilmiştir. ayrıca sunal uzun süre şaban'a sıkışmış kalmışken, şen her filmde başka bir karakterle karşımıza çıkmıştır.

    netice itibariyle kemal sunal'la mukayesede kim daha önemli işler yaptı, kim senin için daha önemli derseniz cem yılmaz derim. ama elbette okuduğum röportajlarından anladığım kadarıyla biraz kendini beğenmiş olsa da kemal sunal da elbette can'dır.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap