1 entry daha
  • simdiye kadar uc karakteri aciklandi..

    ilk aciklanan karakter borderlands 1 dlc'sinden tanidigimiz athena.

    http://www.youtube.com/watch?v=8yxx2rqlew4

    action skill olarak kullandigi aspis isimli kalkani ile belirli acidan gelen kursunlari engellemesi belirli bi surede engelledigi kursunlarin toplam hasarinin iki kati kadar hasar verecek sekilde dusman uzerine atmasi uzerine kurulmus.

    itiraf etmem lazim ilk gordugumde o kadar da ilgimi ceken bi karakter olmadi ama ne zamanki son captain america filmini izledim.. bilemiyorum..

    ikinci aciklanan karakter ise boss olarak borderlands 2'de dovustugumuz wilhelm

    http://www.youtube.com/watch?v=ux7q6hmswmw

    kendisinin action skill olarak kullandigi iki tane dronu var. wolf isimli drone atak ikinci drone olan saint ise defans ozellikli. ayrica orta yetenek agacinda ilerlendigi durumda wilhem daha robotik bir hal aliyor..

    sahsen oldum olasi turret ve ya pet karakterleri sevemedim borderlands serisinde. o yuzden kendisini deneyecegimi pek sanmiyorum..

    ucuncu aciklanan karakter gene ikinci oyundan hatirladigimiz lynchwood'un serifi be handsome jack in kiz arkadasi olan nisha...

    http://www.youtube.com/watch?v=2quwsd3kzrk

    showdown isimli yetenegi sayesinde alti saniye boyunca nisha otomatik olarak nisan aliyor ayni zamanda bu sure boyunca silahi ile ilgili her ozellige pek cok arti kazaniyor.. action skill den daha cok ilgimi orta yetenek agacinda elinde ki tabancanin aynisindan bi kopya yaratip kullandigi yetenek ilgimi cekti.. sahsen salvador'u seven bi kisi olmasam da kendisi oyunun basinda denenebilecek bir karakter gibi gozukuyor..

    aciklanmasi beklenen son karakter claptrap ama kendisinin saka olarak mi duyuruldugu yoksa cidden oynanabilir bir karakter oldugu an itibari ile belli degil. yarin baslayacak olan gamescon'da bir seyler duyabiliriz hakkinda.

    bunlar harici gelen dusuk yer cekimi, cifte ziplama ve butt slam denen teknik ile oyunda genel kullanilan korunarak ates acma yerine daha degisik taktikler kullanilmasi gerekicek gibin.. gosterilen vidyolarda daha hareketli gorundugunu belirtmem gerek..

    hosuma giden diger bi yenilik de son dlc'lerde denendigi gibi her karakterin olaylar karsisinda farkli tepki verecek olmasi. yapimcilarin dedigine gore bir olaya nisha olumlu yaklasirken athena jack'in neden boyle bir gorev verdigini sorgulayabilecekmis. buda tekrar oynanabilirligi etkiler..

    yeni gelen lazer silahlari ve elemantal olarak cold eklenmesi olumlu.. action skill'in ucuncu seviyeden itibaren kullanilabilcek olmasi olumlu.. simdiye kadar aciklanan herseyi ile oynanmayi hak eden bi oyun gibi kendisi.. bakalim.. hayirlisi..
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap