188 entry daha
  • şimdi burda bakkal amca üzerinden abaza arkadaşlara giydirmeye çalışmış yazar kişi. ister bakkal amca olsun, ister 5 kişilik apaçi grubu, ister kız arkadaşı olan biri. bazı durumlar erkeğin fıtratında var arkadaşım. ne kadar taş gibi sevgilin de olsa, karşındaki göt güzelse bakarsın. bakarsın ama, kitlenmezsin. peşinden gitmezsin, virajı dönmezsin.

    plajda üstsüz güneşlenen mis gibi meme gördüğünde bakarsın, ama memelere gölge etmezsin, olayı abartmazsın. kaldı ki aynı durum hatun kısmı için de geçerli. kaslı erkek görüp beş saat kitlenen de oluyor, erkeğin götüne kitlenen de? bakma olayının son derece normal olduğunu düşünüyorum, abartılmaması kaydıyla.

    ancak yazı biraz saçma olmuş. kızlar da eğlenebilir, kızlar sadece üremek için bir araç değildir, kızlar sevişmek için yaratılmamıştır algısı yaratmak istemiş. iyi de bunu zaten bilen kesime hitap etmen saçma olmuş. zaten böyle yazıları, blogları takip eden, okuyan kesim belli. bakkal amcaya laf yetiştiriyorsun ama, bakkal amcanın hiç sikinde değil benim güzel kardeşim. o öyle bakar, kız köşeyi dönerken tabureyi de devirir. senin bu yazdıkların hiç sikinde olmaz afedersin.

    bakkal amcaya göt demişin ama, bu memlekette göte göt denir bunu da unutmayaymışsın iyiymiş.
141 entry daha
hesabın var mı? giriş yap