8 entry daha
  • gelmiş geçmiş en taşaklı tank değildir. hatta tank bile değil öküz gibi zırh giydirilmiş bir uçaksavar topundan ibarettir. bu tankları üretmekle age of'da paladin basarak kazanmayı ummak arasında temel mantık açısından bir fark yoktur.

    tipik bir taktik beceriye sahip olmayan oyuncunun armor'u en yüksek üniteye bel bağlaması durumu.

    halbuki heer'in ihtiyacı olan şey daha kalın bir zırhın koruyuculuğu değil hiç kurumayan rus çamurunda hareket kabiliyetini kaybetmeyecek daha yüksek ve stabil bir manevra gücüydü.

    efendim bir king tiger 20 sherman'ı yok eder! o lafın aslı öyle değildir. doğrusu 1000 galatasaraylı 10 000 fenerliyi yok eder olacak. tanklaraysa tanklarla değil tank savarlarla karşı konulur. dolayısıyla tiger tasarımın ötesinde fikir olarak bile hatalı bir alettir. ucuna taramalı bağlanmış bonba gibi ilk anda çekici gelebilecek ama pratikte faydasız bir silahtır.

    sonuç olarak da leningrad bataklıklarında, kursk çamurunda, ardenler'in dar geçitlerinde müttefik uçaklarına, bazooka'larına hedef olarak yitip gitmişlerdir.

    asıl esasoğlan için;

    (bkz: pzkpfw v panther)

    ps. leningrad'da tiger'lar kullanıldı. bu amına koduğum da bir tiger varyantı işte başka birşey değil. götünüzle mi okuyorsunuz anlamadım ki!..
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap