• bir self servis uygulama geliştirme platformu. benzer ve başarılı uygulamalar yurt dışında da mevcut; mobiroller'ın da bunlardan hiç aşağı kalır yanı yok.

    mevzu şundan ibaret; mobiroller'a kayıt oluyorsunuz ve bir şablon seçip site üzerinden uygulamanızı geliştiriyorsunuz. geliştirmek dediysem sakın kod falan yazacağınızı düşünmeyin. sürükle bırak, formları doldur, bitti gitti. çok cüzi ücretlere hem androidde hem de ios da uygulamalarınızı yayınlamak mümkün. üstelik native uygulamalar bunlar. şuan bir çok modül var uygulamanızda kullanabileceğiniz; çok yakında m-commerce modülü de geliyor duyduğuma göre. o gerçekten bir game changer olacak.

    piyasada uzun süredir freelance iş yapan biri olarak, böyle işlerin otomatize edilmesinden çok memnunum. mobiroller'ın hitap ettiği piyasa webmasterdan bozma heriflerin 3bin-5bin aralığında yaptığı işlerin otomatik hale getirilmesinden ibaret, üstelik bu kırolardan çok daha ucuza yapıyorlar bu işi(aylık 39 dolardı en son). eğer büyüyebilirlerse, bizim işleri trolleyenlerin de köküne kibrit suyunu dökmüş olacaklar. o yüzden çok umut besliyorum.

    bunun haricinde ekibin antalya kökenli olması da bu işin sadece ve sadece istanbul'da yapılacağı fikrinin ne kadar yanlış olduğunu göstermesi açısından önemli. ekipten bir-iki kişiyle bir kaç konferansta karşılaştım, tanışma imkanım da oldu. oldukça güzel hedefleri ve bunu yapacak kalibreleri de var. başarılar dileyelim.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap