68 entry daha
  • trendyol'daki kampanyasından 3 adet ayakkabı aldım. normalde sürekli ayakta olduğum ve topuklu giydiğim bir işim var bambi nispeten "uyduruk olmayan bir marka" deyip güvenip aldım.

    ayakkabılar geldi, görünüşte bir kusur yok. ortalama saat 13:30 gibi giydim ve çıktım. allah tarafından ev ziyaretine falan gitmemiştim de rezil rüsva olmadım. bir kere saat 17:30 da eve kendimi zor attım. böyle bir acı olamaz. ayakkabının kenarları ayağımı olduğu gibi kesti. bu bir. (hayır dar ya da bol değil, tam ayağıma göre), 20 saat yol yürümüşüm gibi ayaklarım acıdı bu iki, ayaklarım olduğu gibi su toplamış bu üç. hadi bunlar benimle ilgili, sorun bende diyelim. eve gelip ayakkabıları çıkardığım an ayaklarım tamamen ayakkabı rengine boyanmıştı! (siyah). bildiğiniz çıplak ayakla kömür taşımışım gibi.

    hayır ben normalde 13 cm topukla tüm gününü ayakta geçiren insanım. bu kadar acıya zaten mana veremedim de bu boyama işi hepten beni benden aldı.

    sonuç: su toplayan yerlere baticon + silverdin ile pansuman yapıyorum. ortalama en az 4 gün daha terlikle gezmek zorundayım. üzerine kaç kere duş alıp hatta ayağımın yara olmayan kısımlarını delirip keselemeye çalıştığım halde boyanın bir kısmı kaldı.

    özet: almayın, aldırmayın, kampanyalara kanmayın. ayakkabının ucuzu olmuyormuş, olsa bile iyisi bana denk gelmiyormuş. ben bugün bunu gördüm... :/
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap