26 entry daha
  • başka bir büyük markada benim de başıma geldi benzer bir durum. burada arkadaşlar sormuşlar ne diye kutuyu kestin de baktın diye. ben kendi adıma cevaplayayım.

    efendim normal bir şekilde meyve suyunu tüketiyorsun. tadında bir bozukluk olmuyor. ailecek içinde o muhteşem oluşumun olduğu meyve suyunu bitirip de dibi geldiğinde kutunun ağzından sarkan bir şey olduğunu fark ediyorsun. tabi insan haliyle ne var lan bunun içinde diye kesip bakıyor. hah işte o zaman karşılaşıyorsun bu arkadaşla. görüntüler kalkmış burada ancak şikayetvar'da kısa bir aramayla farklı markalara ait birçok farklı oluşum fotoğrafı görebilirsiniz. benimki de aralarında hala.

    insan tabi böyle bir şeyle karşılaşınca önce bir şok oluyor. kaliteli marka alıyoruz güya hayırdır bu diyorsun kendi kendine. tabi meyve suyu üretiminde kullanılan meyvelerle ilgili az çok bilgi sahibi olduğumuz için durum çok da şaşırtıcı değil alsında. markayla alakalı bir durum değil bu genel bir şey. bağı bahçesi olan tanıdıklarınız varsa meyve suyu firmaları için ayırılan meyveleri anlatırlar size zaten burada da bahsedilmiş. bizimki göz görmeyince gönül katlanıyor olsa gerek.

    neyse efendim sonrasında markayı arayıp şikayetler, fabrikadan sizi arayan sözde yetkili kişiler. şikayetvar'a fotoğraflı bir şikayet koyduktan sonra aman efendim yaman efendim kaldırmanızı rica ediyoruzlar. işte satın aldığınız yerde, rafta bozulmuştur, paket hava almıştırlar. madem hava aldı içerisinde bu kadar şey oluşacak kadar nasıl bozulmadı bu meyve suyunun tadı diye sorduğunuzda cevap yok. üretimlerimiz şöyle el değmiyor böyle steril. tatmin edici bir cevap hala yok.

    benim durum nasıl sonuçlandı? işte teste göndermek için ürünü alalım biz sizden dediler. ürünü elimden almak için yaptıklarının farkındayım da saklayıp ne yapacağım. dava açıp da kazanayım, tazminat alayım gibi bir durumum olmadı. mahalle bakkalı supermarkete karşı gibi bir durum olacaktı. sistemin o kadar adil işlemediği düşüncesindeyim. sonuç olarak iyi gelip alın dedim. yetkili birileri gelecek de ben de çemkireceğim diye bekliyorum. yakın marketlerden birisinden bu ajanslarda çalışan sucuk, çikolata falan tattıran harçlığını çıkarmaya çalışan hanım kızlarımız var ya onlardan birisinin eline bir kutu meyve suyu verip göndermişler. bu kadar ciddiyetsiz olmalarına mı söveyim, kızın yaz sıcağında eve kadar gelmesine sebep olmama mı üzüleyim bilemedim.

    aradan bir süre geçtikten sonra ilk görüştüğüm kişi tekrar aradı. testleri gerçekleştirdik küf mantar oluşumu üretimimizle bir alakası yok rafta beklerken olmuştur gibilerinden bir şeyler söyledi. söylediğine kendi de inanmıyordu zaten. biz de emir kuluyuz kıvamında bir tavırla internete koyduğum şikayetimi kaldırıp kaldıramayacağımı sordu. mantıklı bir açıklama yapılmadığı için kaldırmayacağımı söyledim. karşılıklı teşekkürleştik kapandı olay.

    tanım: meyve suyu kutusu içerisindeki insanın midesini kaldıran oluşum.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap