15 entry daha
  • kesinlikle var olması gereken ve herkesin katılması zorunlu olan kurslar olmalı.

    belki bu kurslar sayesinde kapıların çarpılmadan da örtülebileceğini ya da arsız, ahlaksız, terbiyesiz veletlerin apartmanda öküz gibi bağırmaması gerektiğini, ya da apartmanda sigara içilmemesi gerektiğini öğrenenler olabilir.

    balkona çıkıp karşı apartmandaki arkadaşına bağırmaması gerektiğini öğrenenler de olabilir.

    ya da sıcaktan bunalıp apartmanın kapısının önünde yaşamaya başlayıp da tüm özel hayatını bütün mahalleye dinletmemesi gerektiğini öğrenenler olabilir.

    ya da arsız veledini apartmanda ağlatıp herkesin beynini şişirdikten sonra bir de üstüne sinirlenip kapıyı hayvan gibi kapatmaması gerektiğini öğrenenler olabilir.

    masa ve sandalyenin sürülebilirden ziyade aslında kaldırılabilir nesneler olduğunu öğrenenler de olabilir.

    bağırmadan konuştuğunda da aslında sesini karşı tarafın duyabildiğini öğrenenler olabilir.

    apartman dairesinde beslediği köpek havladığında, sussun diye köpekten daha yüksek sesle hayvana bağırdığında, asıl hayvanın kendisi olduğunu öğrenenler olabilir.

    ve zile basıldığında balkona çıkıp "kim oooooooooooooooo" diye höykürmek yerine diafonu kullanması gerektiğini öğrenenler olabilir.

    velhasıl lazım bu kurs. yoksa elime bir odun alıp apartmandaki herkesi döve döve apartmandan atacağım. deniz yok ama en yakın deniz olan ile götürüp hepsininin ayağına taş bağlayıp denizin dibine yollayacağım.

    evet çok hümanist bir yaklaşım sergiliyorum şu an. delirttiniz lan. çocuğumu ne zaman uyutsam arsız bir velet "annnneeeeeeeeeeeeeeeeeee" diye cıyaklıyor. zile basıp diafonla konuşsana öküzün bebesi. hata anasında tabi. o da "ne vaaaaaaaaaaaaaar?" diye avazı çıktığınca bağırıyor. böyle anneden nasıl bir evlat beklersin ki?

    hayır ilk çocuğunu yaptın, baktın olmamış, beceremiyorsun evlat yetiştirmeyi bir daha çocuk yapma, dünyayı kirletme değil mi? arsız, ahlaksız çocuk çok zaten. bir tane daha niye doğurdun? ilki muhteşem oldu "gerizekalı, ahlaksız, manyak" gibi iltifatlar etmeye doyamadın da ikincisini ondan mı yaptın? o nasıl bir anne çocuk ilişkisidir allahım? ben çocuğuma böyle davransam bir daha doğurmam. hoş zaten bir daha doğurmayacağım o ayrı konu...

    he bir de şu sokaktan geçen seyyar satıcılar. hepinizi bir tıra doldurup çin'e yollamak istiyorum. hurdacısından, sarımsakçısına, overlokçusundan, ısparta halılarına göz dikmiş şapşiklere kadar hepsini işte.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap