7 entry daha
  • gördüğüm en boktan sözde eğlence mekanı. bu kadar ameleyi barzoyu bir arada daha önce hiç görmemiştim. bir mekana girip eğlenelim dedik, giriş paralı dediler iyi o zaman giriş bileti alalım dedik. kapıdaki mal güvenlik görüyor bileti aldığımızı içeriye girerken önümüzü kesiyor. bileti gösterince de buyrun diyor sözde saygın bi mekana geldiniz mesajı veriyor. gittiğimiz club buranın en iyi clublerindenmiş ama barmeninden güvenliğine dj inden paspasçısına kadar herkes karıya kıza sarkmaya programlanmış.

    böyle bir rezillik olmaz. herif dj kabininden inip önünde dans eden kızların masasına gidip muhabbet ediyor, barmen güvenliğe bu kızlar bende göz kulak ol diyor. yuh dedim amk.

    herife diyorum şu masaya gecmek istiyorum bahşiş istiyor. buraya geçmek istiyorum diyorum şişe açman lazım diyor. şaka gibi bi yer. bağcılar da herhangi bi kafe'ye gitsem daha çok eğlenirdim herhalde. sonraki günlerde zaten bi daha da uğramadık buralara.

    bir de djlerin çoğunun repertuarının çok dar olduğunu belirtmek isterim. yıl olmuş 2014 hala makaroni, coco jambo şarkıları çalıyor.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap