145 entry daha
  • hala daha mahkemede ses kaydı dinletilmedi sanan pavalılılara dert anlatmaya çalıştığımızı yüzümüze vuran kararlardır.

    bula bula bulunan iki tarlacığın savunması ise şudur.

    *******
    sanık aziz duruşmadaki savunmasında;“bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk” şeklinde esasen tam da açıklanamayan/anlaşılmayan bir beyanda bulunmuştur
    *******

    bu tarla savunmasından tatmin olan adamı işe alın. yemin ederim tavuk yemi ve suyla beslesen bile sana hiç gocunmadan dünyanın işini yapar.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap