9 entry daha
  • geçen sene gecenin bi vakti yurdun kenarında karanlık ve pek kimsenin geçmediği bi noktada gördüğüm manzara kendisinden soğumama sebebiyet vermiştir.

    adamın teki; istanbulda çok yaygın olan, ismiyle alakası olmayan g...pınar** denen markaya ait pis bir tankerin yanında etrafını falan kontrol ederek şüphelenilecek hareketler yapıyodu. gayet net görebileceğim bi noktadan izlemeye başladım adamı. üstünde markanın adı yazan pis bi su tankeri, küçük eski bi minibüs arasında mekik dokuyan amcamız, minibüsten boş damacanaları alıyor, şöyle bi havaya kaldırıp bakıyor, tankere bağlı iğrenç bi hortumla damacanayı dolduruyor, hortumu yere bırakıp damacanayı minibüse koyuyor yenisini dolduruyordu.

    şimdi markayı karalamaya kalksam birileri uydurmadığını nerden bilelim dicek, sonra ticari itibarı zedeleme konusu var o yüzden açıkça yazmadım markayı ama bilen bilir, vatandaşlık görevimi yapmış olayım, zira sık sık karşılaşıyorum söz konusu markayla.

    bu ve bunun gibi ne idüğü belirsiz markaları almak pek mantıklı değil, daha neler yapıyolardır kim bilir. cam damacana alıp 5 ltlerle doldurmak en mantıklısı sanırım.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap