• ing. erkeğin kadınlaşması/kadınlaştırılması.erkeklerin eski maskulin görünüşlerini kaybetmesi anlamında da kullanılır.
    herşeyden önce (bkz: sissy) (bkz: chastity) konularına bakınız.erkeklerin kendi seçimiyle
    erkeğin submissive edilip kadın kıyafetleri ve hareketlerine sahip olması sağlanır ve verilen görevlerle yerini anlaması sağlanır. erkeğin kadın duygularına sahip olması dolayısıyla transeksüel ve travesti olmasından farklı bir konudur.konu genel olarak erkeğin submissive olması ve sissy yada hanım evladı olmaya zorlanması ile ilgilidir.bu haliyle çiftlerde erkeğin bu dönüşümü cinsel bir tercih olarak değil aşağılanma ve mecbur bırakılma ile olur.bu değişim kıyafetler,görevler,bekaret kemeri (chastity) ve aşağılanma (cezalar da dahil )ile olur.(plug lar konusuna girmeyeceğim)

    chastity:erkeklere takılan cinsel organın erekte olmasını engelleyen plastik yada metal bir kılıf ve açılmasını engelleyen küçük bir kilit vardır.idrarını üzerindeki aralıktan yapabilir ve belli sürelerde temizlik için çıkarılır. bekaret kemeri kocanın hayatının bir parçasıdır ve onu devamlı giyecektir.bunun sayesinde erekte olamıyacağı gibi cinsel organına dokunması ve erkek cinselliğini kısmen de olsa yaşaması engellenir. otoritenin simgesi olan anahtar karısında yada bull'da olup aşağılama amacıyla kullanılır.ilişki içersinde çok kısıtlı bir cinselliği olabilir.bekaret kemeri üzerinde oral seks yada milking gibi. (bkz: milking)

    kıyafetler : başlangıç iç çamaşırları ile olur.işe giderken ve evdeki sosyal yaşantısında kadın iç çamaşırları giyer.renk ve biçim kocaya tek şey hatırlatmak içindir;sen artık bir erkek değilsin. bir süre sonra evde de kadın kıyafetleri giymeye(özellikle hizmetçi vb) ve peruk takmaya başlatılır.

    görevler:para için çalışmak,ev işleri ve bull geldiğinde karısına ve bull'a hizmet etmek

    aşağılanma:bir sub olarak evdeki hiyerarşide en alttadır. bull yada karısı en üstte olabilir.her halukarda koca en alttadır ve bunu devamlı olarak hatırlatmak üzere hareket edilir.sözle ve hareketlerle aşağılanır. bull ve karısının cinsel ilişkilerine seyirci olmak zorundadır. gerektiğinde temizlik amacıyla yada daha iyi görmesi amacıyla çifte yakın olabilir.bull ile karısının sevişmesi sırasında sehpa yada yastık olarak kullanılabilir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap