• özellikle son günlerde sözlükte yaygınlaşan yanlış kullanımdan ötürü açmayı düşündüğüm kampanya. evet bir başka entryde de bahsettiğim gibi o "z" beynimde arı gibi vızıldayıp kısa devre yaptırıyor, entry okuma zevki filan bırakmıyor. hele bir de bakalım lord aragorn bir entrysinde ne demiş? hanım heeeyyy!!!

    "kendine muhtelif payeler cikartan, alemlerden alemlere ko$an, cool olmanin kitabini yazmi$, fakat cok kalin oldugu gerekcesi ile yayinevlerine kabul ettirememi$ bir takim yazi yazabilme yetisi kazanmi$ maymunun, yaptiklari insan taklidinin en onemli coku$ noktalarindan biri olan kelimedir. nasil laz piyanist piyanoyu cekerse kendine dogru, maymun $ebek de o kadar kelimenin arasinda, hatta baglac olan de ve ki nin ayri yazilmasi kuralina dikkat bile ederken, kalkip herkes yerine bu kelimeyi yazar. i$te o anda, isterse kuantum fizigi anlatsin, adam olmadigi anla$ilir ki$inin.

    rahmetli dedemin ogudu bile vardir bu konularda: "kot pantolonu kuma$ pantolon gibi utuleyenden, ayak parmaklarinin arasini kari$tirandan ve 'herkez' yazandan adam olmaz" diye, dunya durdukca ruhu $adolsun."

    kaynak: (bkz: herkez/@lord aragorn)

    son olarak, bu başlık da aşağıdaki başlıklar arasında yerini alsındır...
    (bkz: herkez)
    (bkz: yine mi herkez)
    (bkz: herkez biraz salaktır)
    (bkz: herkes yerine herkez yazan zihniyet)
    (bkz: herkes yerine herkez yazma sorunsali)
    (bkz: herkez eşittir ama bazıları daha eşittir)
    (bkz: insan olalım herkez yerine herkes yazalım)
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap