2 entry daha
  • ilk defa birini çok beğenmişsinizdir(yaş ne kadar ufak olursa o kadar iyi sonuç alınır bu kötü şeylerden, ah ne güzel anılardı vs vs.). onunla mutlaka çıkmanız, buluşmanız gerekiyordur. 1 hafta uğraşılır. plan hazırdır. önce yemek yenilecek, sonra sinemaya bir film izlemeye(korku filmi) gidilecektir. buluşma günü gelir.
    güzide bir fast food zincirinin bir şubesinin alt katında kuytu bir köşede masaya oturulur. menuler alınmıştır. hamburger kola patates vs vs.. tepsiye bakılır. birinci fiyasko burdadır. "ulan ben bu kafam kadar hamburgeri maymun olmadan nasıl yiyecem kızın gözüne bakarak" diye düşünülür. sonra "eeeh be" diyerek yemeğe başlanır. dişi kişinin de aynı konuda çekingenliği varsa o anlarda sorun yoktur. "ehi ehi ne kadar komik değil mi" diyerek yemek işi halledilir.
    -
    yemek devam ederken ayağınızı hareket ettirirsiniz biraz.. şapır şapır sesler gelir. "ulan? fark etmeden altıma mı işedim?" dersiniz içinizden.. ve fiyasko iki burada başlar. kuytu köşe diye gittiğiniz yer hani o hep gördüğümüz gizemli "görevli olmayan giremez!" kapılarından birinin yanıdır. ve tesadüfe bakın ki altından lıkır lıkır sular gelmektedir. o anda birşeyi daha fark edersiniz.. zemin yamuktur. bütün su sizin ayklarınızın altında toplanmaktadır. bayan arkadaş olayı fark etmeden etrafa göz atarsınız boş masa var mı diye. ne güzel bütün milletin hamburger yiyesi gelmiş dersiniz kendi kendinize. çözüm bulmak gerekiyordur. ama yoktur. hemen olay şebekliğe vurulur. "ahah su bastı burayı ne komik değil mi yüzerim de ben birazdan ehi ehi ehi(ühühühüh)" kız eğer gerçekten sizinle "bakalım ne halt yiyecek bu salak" modundan çıkmadıysa sorun yoktur. bunuda atlatırsınız.
    -
    üçüncü fiyaskoysa en kötüsüdür.. sinema salonuna girersiniz. herşey güzeldir. zaten ilk buluşma olduğu için gerginsinizdir. kendi kendinize " eheh korku filmi iyi fikirdi valla kaynaşırız" biraz dersiniz. film başlar. ama o da ne? film fazla mı korkutucu nedir? senin neyine korku filmi, çizdin karizmayı hoyda? gibi şeyler geçer aklınızdan. ki yaş da ufak ve bu tip şeyleri hiç sevmeden buna kalkıştıysanız olay sarpa sarmaya başlar. belli ederseniz gerildiğinizi artık sonunda dalga konusu olmayı göz önüne alıp iki şey kalır. "hadi gidelim ya ben sevmedim filmi" modu veya "hehe güzel filmdi bayılırım böyle gerilim olaylarına, iyi geldi valla oh"(ki bundan sonra kız birşey derse "ben böyleyim genelde" falan sallarsınız birşey) modudur.

    sonuç olarak;
    kotu seyler olarak bunlar başa gelebilir. ya da ben şanssızın ve tırsağın tekiydim zamanında bilemiyorum. güzel anılardı evet.* * (ha sonra tekrar tekrar buluşuldu mu bu kişiyle.. evet.. halay başı hop hop)
171 entry daha
hesabın var mı? giriş yap