2 entry daha
  • alınması kesinlikle sağlıksız olan, maalesef alınmaması da bir o kadar itici olan tabii ki yine bir kadın illeti. bunu aldıran erkekler de mevcut ama hiç bir kadın varıp da ''ıyyy tırnak etlerını almamış kıroooo'' demiyor. fakat bakımlı hanım kızlarımız bu kütikülleri almadıkları vakit ne oluyor efendim tukaka yapılıyor. halbuki bu etleri bir takım kuvvetli nemlendiricilerle dizginlemek mevcut.

    bu öyle bir illetti aldıkça daha sert çıkıyor. çıktığı vakit sertleşip çatlıyor. çatlayınca da ne oluyor, yarılıp kanıyor. böylece enfeksiyon kapılıyor. ayakkabı giymek bile bir işkence oluyor.

    peki ne yapmak lazım?

    efendim piyasada kütikül yumuşatmak adına türlü çeşit bakım ürünü mevcut. bunlardan birini düzenli kullanarak pambıh gibi ellere sahip olunabilir. kaldıki vazalin ve/veya badem yağı da yanı etkiyi gösteriyor. tatbiki ise şöyel izah edilebilir. tırnak diplerine ürünü uygulayıp masaj yaparak yediriyoruz. bu masaj kütükülleri geriye geriye ittirmek suretiyla yapılmalı. ondan sonracımına mışıl mışıl uyuyoruz. anladığını üzre bunu yatmadan yapıyoruz. zira yatarak yapmak da mümkün ama o zaman kalkmamak gerekebilir. çünkü elimiz bir yere değmesin isteriz. ha yatarken bir yere değmiyor mu? değiyor. ama göz görmeyince gönül katlanıyor işte.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap