5 entry daha
  • takip edebildiğim kadarıyla yazacağım;

    öncelikle şu ve bu. yani sözlük devasa role player game tarzının olduğu alternatif bir evren ise bu yazar da "free" takılan karakterlerdendir.

    bir dolu irili ufaklı grubun olduğu ekşi sözlük dünyasında hiçbir gruba ait olmayıp, bildikleri doğrultusunda bir duruş sergileyen, yazar. en azından böyle sezdim. olayları bu şekilde değerlendirenleri bulmak çok çok zor. genelde hiçbir halta yaramayan, statü sayısından da anlayabiliriz bunu.

    büyük sözlük gruplarından birine dahil olsaydı, o grubun kayıtsız şartsız desteğini alacak, karşı grupların da nefretini kazanacaktı ama belli ki zoru seçmiş, yazdıkları/yazacakları her grubun damarına basar/basacaktır.

    fallout serisinde karmayı tutturamayıp her fraksiyon ile papaz olunca yakın bir yerleşime bile gitmekte zorlanırsınız ya, o hesap.

    bana kalırsa bu platformun böyle yazarlara ihtiyacı var. -izm, -ist, -cü uzantılı klavye militanlarına değil, zira fazlasıyla mevcut zaten bu tipler. bazısı cehalet gemisinin kıçında diğeri başında, bazısı lüks kamarada, öteki kaçak seyahat ediyor, birbirlerinden farkları yok.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap