46 entry daha
  • dünyanın öbür ucunda rahat rahat para çekme olanağı yüzünden bu bankadan kart alırsanız, kartdan her ay 1.5 dolar kestikleri için hesabınızı boşaltmaya çekinirsiniz, çünkü kartınızı da hesabınızı da kapatmamak için epey bir direndiklerinden oehhh deyip olayı unutursanız 2 sene sonra "bize faiziyle odenmemiş şu kadar borcunuz var" yazısı felan gelebilir nede olsa, bir arkadaşımın 1996 yılında bir kredi kartı alışverişi yapmıştı hala borç ödüyor sanırım. citibank maya plazaya gittiğim toplam 3 seferde şu diyaloglara şahit oldum.
    durum1-
    citibank mağduru:efendim siz nasıl bir bankasınız hesabımda 50.000 var diye ekstre göndermeyip 1 sene sonra 100 milyon borcunuz var diyebiliyorsunuz.
    banka:bik bik bik
    durum 2-
    citibank mağduru:kartımı iptal etmek için gelmiştim.
    banka: o işi genel merkezden halledeceksiniz telefonla.
    cbm: telefonda ettim,faksta çektim iadeli taahütte yaptım genel merkeze de gittim beni buraya yolladılar.
    banka: sizi yanlış anlamışsınız.
    cbm: delirtmeyin lan beni maymunmuyum ben.........&%/$$###!!!
    durum 3-
    cbm: yani diyorsunuz ki 450 milyon lira faiz ödeyeceğim size.
    banka: evet efendim 3 milyar hede olan kredi extrenizin %93 ünü ödemişsiniz geçen ay, %95 ödeseydiniz 30 milyon faiz ödeyebilirdiniz.
    cbm:peki ben geçen ay ne kadarını ödemem gerekiyor dediğimde neden bana %95 yerine borcumun %93 ünü ödettiniz.
    banka: ama efendim siz yanlış annamışsınız bik bik bik.

    görüldüğü üzere bu bankadan mümkün olduğunca uzak durmanızda fayda vardır. yurtdışında paramı çekmek istiyorsunuz, paranızı cebinizde götürün orada hesap açtırın daha sorunsuz olur. mağdurların bir ara citibankmagdurlari.8m.com ole bir siteside vardı.
233 entry daha
hesabın var mı? giriş yap