9 entry daha
  • son iki ay içerisinde 4-5 defa gittim ve her seferinde memnun ayrıldım. lezzetli döner iyinin üstünde bir lavaşla birleşince gerçekten çok lezzetli oluyor ve her seferinde bu tadı almak mümkün. diğer entrylerde belirtildiği üzere servis biraz sıkıntılı gibi ama fazla birşey beklememek lazım. alt tarafı döner-ayran-tatlı yiyip kalkıyorsunuz. yarım saatlik işiniz var içeride.

    fiyatlar biraz yüksek gelebilir ama salata ve patatese ek ücret koymamaları takdirlik. patates iyi fakat salatayı beğenemedim yani nar ekşisi balsamik sirke kıvamında soslayıp narla süslemek salatayı iyi yapmıyor ancak farklı kılıyor. ayranı ben beğenmedim, zaten iyi bir ayrancıda değilimdir ama herkesin çok beğendiği apaçık ortada.

    tek eksisi şu gaziantep'ten getirdikleri havuç dilim baklavaya bir denk gelemedik. her seferinde bitmiş oluyor. günlük bir tepsi getiriyorlarmış o da doğal olarak akşama kalmıyormuş. sütlaçla idare ediyoruz fakat o da özel ve güzel bir lezzet. buz gibi değil, olması gerektiği gibi hafif soğuklukta getiriyorlar.

    uzun lafın kısası istanbul içinde özel olarak gidilmeyi hakeden biryer. dönerin hakkını veriyorlar.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap