• assassin's creed black flag'a dlc olarak çıkan, sonrasında bağımsızlığını ilan eden oyun. şöyleki; ubisoft ilk önce oyunu klasik dlc formatında piyasaya sürdü, lakin kısa süre sonra apayrı bir oyun olarak da raflara koydu. evet, gerçekten tam da ismine uygun bir süreç gerçekleşmiş değil mi?

    oyun, black flag'de edwart'ın yardımcılığını yapan adewale'in öyküsünü anlatıyor. isminden de anlaşılacağı üzre oyunun ana teması özgürlük ve adewale da batı hindistan sularında yaşayan köleleri özgürleştirmek için yola koyuluyor.

    oyunun oynanış dinamiği balck flag'in tam olarak kopyası haliyle. harita aşırı derecede küçük olmakla birlikte keşfedilecek yer sayısı da çok az. undiscovered location statüsündeki bölgelerin birçoğu sadece 1 adet shield barındırıyor ve evet o shield'i açtığınızda orayı tam senkronizasyonla keşfetmiş oluyorsunuz. ben tüm haritayı senkronize ederek toplamda 6 küsür saatte bitirdim oyunu. genel anlamda bir dlc güncellemesi için pek de fena sayılmaz aslında.

    oyunun incelemesini okuduğum bir sitede biri oyun için ''normal bir assassin's creed oyununun 5 saatlik damıtılmış hali'' demişti ki bu ifade buraya aynen alıntılanacak kadar doğru bir tespit olmuş.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap