42 entry daha
  • gerzekliğim yüzünden 78 lira fazla bilet parası vermeme sebep olan site. viva la aerobilet.

    aslında seviyorum, şimdiye kadar da tüm yurt dışı biletlerimi buradan aldım. hiç sorun yaşamadım, her şey gayet güzel işledi.

    bu sefer neden bilemiyorum, kredi kartımı ısrarlı bir şekilde reddetti. sorunun siteden olabileceğini düşünmedim bile. bankadandır, borcum vardır, bağlantı ya da tarayıcı sorunudur vs vs... derken, baktım limitim var, bankayı aradım, bir sürü şekilde yeniden denedim, yok. e salak, başka siteden alsana biletini? aklıma bile gelmiyor, elim o kadar alışmış.

    hayır kredi kartı dışında şöyle de bir sorun var, pegasus'tan bilet almak için seni pegasus'a yönlendiriyor ve oradaki fiyat bariz farklı çıkıyor. skyscanner'de 537 lira görünen pegasus bileti, yönlendirilen sitede neredeyse 657 lira. ama ben bunun da tabii ki pegasus'tan kaynaklandığını düşündüm, bak tekrar ediyorum, elim o kadar alışmış.

    biraz önce yine denedim. benim 499 liraya bulduğum bilet 603 lira olmuş ama olsun, yine de alıcam çünkü o tarihlerde orada olmam lazım. verilmiş sözüm var arkadaşım, o şehre gidilecek! ama yine alamadım.

    aklımda birden, vahiy olup geldiyse demek ki, aerobilet ismi yankılandı.

    girdim, baktım, sonuç bildiriyorum:

    - ss'te 603 olan airberlin, burada 591 lira. "farkını ben vereyim sen tatava yapma" diyebilirsiniz, haklısınız. ama devamı var.
    - ss'te 537 lira görünüp pegasus'a yönlendirilince 657 liraya çıkan bilet, aeorbilet'ten 577 liraya alınabildi. pegasus'a yönlendirilmeden, kendi sitesi üzerinden. kredi kartımla ilgili hiçbir sorun yaşanmayarak.

    ben bu bileti, daha ilk denediğimde 499 liraya alabilirdim.

    78 liraya kaç kadeh kırılır sarhoş gönlümde, sen onu bildin mi skyscanner?

    ayrıca da birikmiş su faturam lan o benim!
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap