7 entry daha
  • farkına varmak için ankete ihtiyaç olmayan, muhtemelen yanlış durum. yanlış çünki muhtemelen okumadığı halde okuduğunu söyleyen bir sürü model vardır içlerinde. yani %8 bile değil kesinlikle..

    karakter tahlili vs yapılacak bir durum değil. insan şerefsizse ne okuduğu önemli değil, şerefsiz kalır zaten. hadi biraz korkudan dolayı bazı yasaklara uydun, ama bunları yapmama sebebin göt korkusu ise zaten yine şerefsizin önde gidenisin, seni yaradanı mı kandıracaksın? "bak yapma dedin yapmadım korkudan yoksa çoluk çocuk alayına tecavüz ederdim analarını siker yedi ceddini soyup soğana çevirir neyi var neyi yoksa çalardım bunların" mı diyeceksin?. allah'ın bunları yiyeceğini düşünmen bile başlıbaşına ağır hakaret, düşün ben yemiyorum bak..

    sonuç itibariyle tüm dünya dinlerinin ve genel ahlakın, vicdanın hiçbir şekilde insanlığa sığdıramayacağı belli başlı hayvanlıkları yasaklamasıyla yücelteceksen bir kitabı, hiç bulaşma boşver. hepi topu yarım sayfalık kural yazmışsın binlerce ayetin içinden, şerefsiz olmayan hiç kimsenin zaten yapmayacağı şeyler. izin verse bile yapılması hayvanlık olan şeyler. din o değil, dinleri birbirinden ayıran o değil, hepsinde var onlar. zaten olması bile tuhaf, ne pis adammışız ki bunları yazmışlar, utanır insan okurken..

    sözüm meclisten dışarı, hüseyin üzmez ve rte de %8'lik dilimde. herşeyi görüyoruz, izliyoruz..
748 entry daha
hesabın var mı? giriş yap