327 entry daha
  • almam kesinlikle, alanı da ayıplamam.
    yalnız bir gün mecidiyeköy'den ümraniye'ye gidiyorum, bindim 522'ye, şaşırtıcı şekilde oturacak bi yer buldum orta kapı yakınlarında. sami yen durağında elemanın biri bindi akbil'i olan var mı diye, verdik tabi ki, adam gitti, bastı getirdi, sonra köprü durağında indi herif ama hiç kıllanmadım bile; aynı gün ümraniye - mecidiyeköy tekrar binmeye çalıştığımda bir baktım ki 2-3 gün önce 140 mı 155 mi (aylık ne kadarsa işte, aylık akbil parası kadar normal yükletiyorum,) ne yüklettiğim akbilde bangır bangır kredi yok uyarısı veriyor. ayak üzeri sikildik iyi mi..
    çok içim acıdı lan, sokayım parasına, zaten işyerinden alıyorum onu, almasam da sikime kadar, ki çok daha yüksek meblağlarda kazık yemişliğim çok vardır, ama bu olmadı be. akbil değiştirme yolsuzluğu da mı yapılır lan
    gerçekten bok gibi hissettim kendimi, ondan beri de başkasının yerine akbil basacaksam gidiyorum yanında kendim basıyorum.
    bu da böyle bir anımdır, bu memleketin insanlarına kalan azıcık umudumu daha da diplere indirdiğin için senin de tekrar amına koyıım şerefsiz.
721 entry daha
hesabın var mı? giriş yap