5 entry daha
  • fiyat-kalite dengesini ucundan kıyısından yakalayamamış, gezi bloglarında ne bokuma övdüklerini anlamadığım mekan.bunun yanında tanıdığım tüm urlalı insanların nasıl olup bu yağlı* kızartılmış gözlemeyi öve öve bitiremediklerini de anlamadım. özellikle önüme gelen 36 liralık hesaptan sonra bunu çok ciddi olarak sorguladım.

    evet sözlük, alt tarafı içinde peynir dahi olmayan iğrenç bir yağın içinde kızartılmış 2 katmere ve yanında verilen şişe ayrana* 36 lira hesap ödedik bu katmercide. normalde yemek seçmeyen midesi geniş bir insanım, milletin pis ve çok baharatlı diye bok attığı hindistan restaurantlarında bile afiyetle yemek yedim. üstelik bunu yaparken hastalanmadım, midem ağrımadı hatta gayet keyif aldım fakat ünal kardeşlerin katmerini yedikten sonra tüm gün mide bulantısından duramadım, o kadar ki bir balık bile yiyemeden dönmek zorunda kaldım. *

    diyebilirsiniz ki kardeşim yazmıyor mu fiyatı, madem öyle niye yedin? maalesef menüleri falan da yok, bir hamur parçası ne kadar olabilir ki diyip sipariş ediyorsunuz sonra da önünüze gelen hesapla şok oluyorsunuz. tüm bunlar yetmiyormuş gibi garsonları da çok suratsız ve hizmet çok kötü. yani demem o ki, siz siz olun ünal kardeşler de katmer yemeyin, belki urla katmeri de sevilebilir bir şeydir başka yerlerde şansınızı deneyin.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap