1267 entry daha
  • hakkında atıp tutmadan önce; maçlarının özetini değil tamamını izlemek gereken takım. beşiktaşı dışarıda tutarsak bu senenin en baskın, göze hoş gelen ve istekli futbolunu oynuyorlar şu anda. kaldı ki bursada oynanan beşiktaş maçını izleyenler, beşiktaşın dahi nasıl çaresiz kaldığını görmüştür ilk yarıda.

    şampiyonluk için konuşmak biraz hayalperestlik olur evet. lakin üzerindeki formanın rengi bir istanbul takımının rengi olsaydı rahatlıkla şampiyonluğa oynayabilirdi bu takım.

    belki bir paranoya ama kayıtlara geçsin diye söylüyorum, bursasporun iyi oyununun sonuca yansımasını engellemek için ileride hakemler tarafından sıkça taciz edilebilir. kaldı ki dün oynanan bursaspor sivasspor maçında; ki 31 faul yapmıştır sivasspor bu maçta, ilk yarı boyunca tek bir kart çıkmazken, ikinci yarının başında bursasporun golünden sonra sırayla volkan şen ve josuenin ilk faullerine sarı kart çıkmıştır. maçın özetini izleyip ahkam kesenler " ama sivas kırmızı kart görmüş" diyebilirler. o kırmızı kart maç 3-0 olduktan ve burhan artık iyice işin bokunu çıkardıktan sonra 80 küsürüncü dakikada çıktı.

    velhasıl iyi futbol oynuyor bursaspor.

    şampiyon takımı tutan değil, tuttuğu takımı şampiyon yapan her rengin taraftarlarına selam olsun.
2713 entry daha
hesabın var mı? giriş yap