11 entry daha
  • gelişi uzun zamandır belliydi.sessizce gelişini bekliyor ama korkmuyordum.25nci yaş günümde içime kapanıp kendimi her şeyden ve herkesten soyutlamayı becerebilmiştim.bir gece öncesinin dağınıklığından kurtulmaya çalışan bir barın gıcırdayan bir taburesine iliştiğimde saat 10:30 civarıydı.telefonumu kapattım ve içmeye başladım. içerkende düşünmeye...

    "oğlum bittin lan sen,5 sene sonra 30 yaşındasın.artık eskisi gibi sekemezsin ortamlarda.sorumlulukların artıyor baksana.daha çok çalışacaksın,kariyer filan yapacaksın.yok artık öyle nerede akşam orada sabah. bak,kocaman adam oldun. senin yaşıtların çoluğa çocuğa karıştılar,sen hala çıtır peşindesin.artık onlar da kesmez seni.ha gerçi hizmet ettiğin kitle fena değil ama tutmuyor be oğlum yerini.senin saçın filan da dökülür lan yakında.göbek te bağlarsın,kalınlaşırsın.kimi göt göbek oldun der , kimileride kalıbını bulmuşssun...ne diye 25 oldum ki.daha dün 18'liktim ben.eskiden bir yaş büyük söylerdin yaşını,hadi şimdi de söylesene hergele.oğlum bittin lan sen,5 sene sonra 30 olacaksın."

    tüm gün bu ve benzeri iç hesaplaşmalar,düşünceler,isyanlarla geçmişti.barda kimseyle muhabbet bile etmemiş,arada barmene seslenerek "bir tane daha" diyerek içkimi tazeletmiştim.kankiler,burunlarından soluyarak,beni bulduğunda saat gece yarısına yaklaşmıştı.onlar bana kızmış,ben içerek,geçen zamana kızmış,kendime kızmış,kaçan fırsatlarıma kızmıştım.tüm gün boyunca bu dünyanın gerçeklerine uyuşmayan yerlerimi uyuşturmuştum.sanki düzen değişmiş,zaman geriye gitmişti.arka arkaya yuvarlanan kadehlerdeki bütün çaba koca bir hiç yani....
    aradan 5 yıl geçti.iyisi ve kötüsü ile 5 koca yıl daha.bu sefer bir barda değilim.doğum günümü erken kutlayan muzip arkadaşlar sayesinde ilk kez doğum günü pastam bir tepsi kadayıf oldu.eğlendiler bayağı.şu an itibariyle 30 yaşındayım.hani şu sendromu olan yaş.hani erkeklerin iyice dengesizleştiği yaş. dengesiz miyim? ben zaten ne zaman normaldim ki.

    e dünya korksun benden artık.bu dünyada geçirdiğim 30 koca sene ,kadayıftan doğum günü pastam ,bir de üzerine sendromum var kaymak misali.
    oğlum bittin lan sen...
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap