36 entry daha
  • ahah bir lise 1 macerası.

    bizim sınıfa o sene gülçin diye bir kız gelmişti, tatlı bir kızdı. cumartesi için sözleştik, okulun önünde buluşup oradan bir yerlere gideceğiz... (neden okulun önü demişiz ki? adana'ya yeni taşınmışlardıysa da kız henüz bir yer bilmiyorduysa demek ki... hatırlamıyorum.)

    neyse ben her zamanki gibi vaktinde gidip yine her zamanki gibi bir ton bekledim. çünkü dagny, dünyanın her yerinde "randevulara düşen ilk çiğ tanesi" anlamına gelen bir ismimizdir.

    geldi bu, ben acele acele gitmek peşindeyim, zorla durdurdu beni. erkek arkadaşı da gelecekmiş, onu bekleyecekmişiz. peki madem, çünkü tek eksiğimiz buydu gerçekten.

    o da geldi. yanında "ferdi" isimli arkadaşıyla.

    bu gülçin'de benim bir vesikalık fotoğrafım vardı, yeni çektirmiştim. birbirine vesikalık fotoğraf vermek zamane için çok saçma evet ama o zaman istakram yoktu gızlar, güzel çıktığımız fotoğrafları ancak fotoğrafçılar çekebiliyordu. benimki de, hiçbir olayı olmayan, sadece çok güldüğüm için şirin göründüğüm bir fotoğraftı.

    sen ferdi bunu gör, benimle tanışmak iste.

    laflarken gülçin anlatmasın mı, ferdi'nin bir de ikizi var, onun da ismi tayfur... annesi ferdi tayfur konserindeyken sancılanmış, o yüzden isimlerini böyle koymuşlar...

    neyse o ferdi'yle pek olacak gibi değildi, briyatinli saçlar, serçe parmaklarda ve üstelik kocaman yüzükler filan... yok yani. birkaç saati aynı ortamda geçirmiş olduk, o kadar.

    bu da böyle güzel bir anı.
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap