6 entry daha
  • eveeet kendisiyle 2000km'yi devirmiş bulunmaktayım. aradan geçen zamana göre edindiğim izlenimler ise şöyle;

    *yakıt tüketimim motorun devir aralıklarını çözdüğümden dolayı ilk baştaki tüketimime göre düştü. üç dört depo benzinde 5.5-6lt/100km yakarken şu anda (kullanma tarzıma göre) 4.5-5.5lt/100km yakıt tüketimi elde etmiş durumdayım, gayet iyi bence.

    *debriyaj ilk baştaki haline göre (1500km'de 2.el olarak almıştım) yumuşadı (ya da ben alıştım). ilk başlardaki halinden eser yok şimdi.

    *aydınlatma sorununu osram cool blue ampuller ile bir nebze de olsa çözdüm. fabrika çıkışı ampule göre daha beyaz tonda olsa da bana daha iyi aydınlatma sağlıyor gibi geldi.

    *fabrika çıkışı üzerinde gelen dunlop sportmax d220 lastiklerinden memnunum. 2-3 zor durumda bana sıkıntı yaratmadılar. tabii mutlaka daha iyisi vardır (pirelli mt 60 rs corsa, pirelli rosso corsa, pirelli rosso ıı gibi) fakat alır almaz değiştirmeniz gereken bir lastik değil bence.

    *fabrika çıkışı olan normal camını honda'nın kendi uzun camı ile değiştirdim. 110km/s hızlarda çok etki etti.

    *sevgili honda sağolsun, sinyaller ve önde bulunan gündüz farı hava alıyor. dışardaki hava durumuna bağlı olarak içerileri buğu oluyor. serviste gündüz farının camını çıkarttırıp silikonlattırdım fakat değişen bir şey olmadı. aynı sonucu vereceğini tahmin ettiğimden sinyaleri de elletmedim.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap