203 entry daha
  • hani şu video var ya, ak sarayın gerekliliğini anlatan bir elemanın olduğu, hah işte diyorum ki keşke o elemanın kafasında olsaydım. vallahi isterdim o kafada olmayı. o zaman her şey normal gelirdi. bu olay da normal gelirdi.

    ama gelmiyor amk. çünkü normal bir olay değil. 6 bin zeytin ağacı lan. zeytin lan, ege'nin nimeti. deliriyorum sinirden. sırtım boynum tutuldu artık stresten. hele yurt dışına gidip geldikçe daha çok sinirleniyorum daha çok küfrediyorum çünkü yurt dışındaki örnekleri gördükçe iyice öfkeleniyorum.

    çalıştığım şirketin merkezi lüksemburg'da olduğu için sık sık oraya gidiyorum. kaldığım otelle ofis arasında otobandan gitmem gereken 15 km gibi bir mesafe var. ofise tam 5 km kala otoban bitiyor. yol komple bitiyor tek şeritli bir araç kuyruğu oluşuyor ve yan yoldan bir süre gittikten sonra tekrar otobana giriyorsun. bu durumu anlayamamıştım ilk başta. ulan koskoca lüksemburg, avrupa'nın en zengin ülkelerindensin, bi otobanı bile yapmayı becerememişsin, ortadan bölük pörçük bir şey yapmışsın diye de dalga geçtim. meğerse otobanın bittiği yerdeki tarlanın sahibini bir türlü ikna edememiş devlet otoban yapılırken. adam tarlasını vermemekte ısrar ettiği için otoban da oracıkta bitivermiş. tarla sınırlarını geçtikten sonra da devam ettirmişler yolu.

    ulan bir tane ya, bir tanecik tarla sahibi arazisini vermiyor diye otoban yapamıyor devlet alemin ülkesinde. burada da koskoca zeytin arazilerini katlediyorlar terörist gibi, köylüleri döve döve, hiçbir şey yapamıyorsun amk. nasıl sinirlenmeyeyim nasıl delirmeyeyim!

    binlerce yıllık medeniyetlere ev sahipliği yapmış güzelim topraklara sahibiz, böyle bir mirasımız var, bile bile göz göre göre içine sıçıyoruz o mirasın. o zeytin ağaçları da yapacağınız termik santral de g..ünüze girsin. o santrale harcamanız için ödediğim vergiler de kuruşu kuruşuna haram zıkkım olsun. yazıklar olsun!
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap