116 entry daha
  • sana bişey diyim mi? bak; bundan 3 sene önce eşimin bağırsaklarında iltihap oluştu. doktor “acil ameliyat” dedi, lavman verdi “bunu akşamdan yapın, bişey yedirtmeyin” dedi.

    ben ki; 5 senelik evliliğinde eşinin bir kere bile osurduğunu duymamış olan ben, o akşam eşime lavman yaptım. adam, tuvaletini yapana kadar başında bekledim, kıçını sildim, yıkadım, temizledim.

    sonra o adamdan çocuk da yaptım. yine bir gün, hasta olan ve bir türlü tıkalı burnu açılmayan oğlumun burnuna tıkadım ağzımı, o yeşil iltihaplı sümüğü ağzımla çektim.

    iğrençlikmiş, hadi ordan! bana bunlarla gelmeyin oğlum... bana, her boka karışan annelerle gelin mesela. çat kapı gelen kayınvalideden ve bu durumu çok normal karşılayan adamlardan bahsedin. aldatıldığını bile bile duruma ses çıkarmayan para delisi kadınlardan, evliliğini kurtarmak için prezervatifi delip eşinden hamile kalmaya çalışan kadınlarla gelin. bana, karısını azarlayan (özellikle bunu toplum içinde yapan adamcıklar görüyorum) öküzlerle gelin. o öküzlere; “kocamdır” diyen ve bu duruma ses çıkarmayan kadınlarla gelin. bana, karısını döven söven aşağlayan tiplerle gelin birlikte kusalım, ama bana "ondan sonra tuvalete girmek", "kaka" "bok püsür" demeyin. demeyin, kalbinizi kırarım.
824 entry daha
hesabın var mı? giriş yap