2 entry daha
  • arayın !

    asayiş veya 155 başvurusunda kimlik bilgileriniz istenir ve kayıt altına alınır.

    burada ise yalnızca sahte ihbarların önüne geçmek için kayıt alınıyor. kolluk kuvvetlerine başvuruyu doğrudan onlar yapıyor ve takip ediyor. eğitimli personeli ve hukukçuları var.

    0 212 656 96 96
    0 549 656 96 96

    nereden mi öğrendim ?

    ağlayan bir kadın sesi duyunca cama çıktım, tam karşımdaki perdeleri açık evden geliyordu sesler. kadraja girdiler. adam kadını göremediğim bir şeyin (herhalde yatak)
    üzerine itti, saç baş dağılmış ağlıyor. ayağım, ayağım... adam kolundan tuttu, hırpalıyordu. ne olur yapma, yapma ne olur.

    birden cam döndü adam göz göze geldik, hışımla perdeyi çekti. kadın bir süre sonra sustu. benim içim ezildi. pencerelerimiz karşılıklı idi ama binalarımızın girişleri farklı paralel sokaklara bakıyordu.

    ilk anda kendim gideyim dedim. hızlıca kafamda kurmaya çalıştım olabilecekler. tek gitmeli idim, komşulardan kime söylesem, aile işi karışılmaz diyecekti. ya tek gittiğimde fiziksel temas gerekir ise. boş gitmemeli idim, önce bıçağımı düşündüm, ama adamın evine gidiyordum onda da bıçak olacaktı, silahımı düşündüm, sıkıntı çıkar ise evinde vurmuş olacaktım. sonra kadın acaba müdahil olmamı ister miydi. internette seyretmiştim, adam eşini sokakta dövüyordu, biri müdahil oldu ve adamla kavgaya tutuştu. az önce dayak yiyen kadın eşiyle bir olup araya giren adam saldırdılar :)

    155'i aramayı düşündüm, sokak düğünlerinde yaptığım gibi, hem ilgisiz, hem de ekşideki gibi px4 olarak kayıt bırakamıyorsunuz. adam ertesi gün karşıma çıkacak, ne karışırsın eşimle olan ilişkime diyecek.

    yemek vakti idi. evdekiler sakın karışma ! diye tembihlediler. orada ağlatılan bir kadın olduğunu bile bile oturup yemeğimi yedim. olur böyle evlilikte dediler.

    ben telefonumu açmayan ile, mesajıma yanıt vermeyen ile bağımı koparıyorken, insanın şiddet uygulayıp ağlattığı bir kadının tenine dokunabilmesini, kadının da buna razı olmasına, belki de olmak zorunda kalmasını içime sindiremedim.

    sakinleşince internette gördüm; aileicisiddeteson.com

    onlar da aynı sizin gibi 155 vasıtası ile müdahale ediyorlar ama süreçler düzenlendiği ve takip altında olduğu için hem sizin aramanızdan daha etkili, hem de komşunuz ile muhatap olma zorunda kalmıyorsunuz.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap