119 entry daha
  • üst düzey bir android, ex-ios kullanıcısı ve 1.5 senelik galaxy note 2 sahibi olarak söylemeliyim ki hal-i hazırda ülkemizde bu tip akıllı telefonların kapasitesinin sadece %10'unu kullanan kesim oldukça büyük. gidip te custom romlar kerneller rootlar falan filanlarla boğuşun demiyorum. lakin kimse kusura bakmasın, benim gözümde böyle pahalı ve aşırı gelişmiş telefon alıp sadece whatsapp facebook instagram vsvs. yükleyip kullananlar şekilcidir. o güzelim kalemle neler neler yapılabildiğini insanlara anlattığımda dudakları uçukluyor. e tabi doğal olarak ta muhabbet tam burada "aman ne uğraşçam yeaa ayfon alır geçerim kullanımı kolay" a geliyor ve ben sinirleniyorum. belki de benim etrafımda benim kalibremde pek fazla adam olmadığından bu kadar doldum ama inanın artık iş çığırından çıkmış. kimse samsung'un galaxy note 2 ile nasıl bir patlama yaptığının farkında değil. sonrasında çıkan s4, note 3, s5 lerden bahsetmiyorum bile. insanların aklı hep o eski ve yavaş android telefonlarda kalmış (s3 ve aşağısı).

    yanlış anlamayın, ben bir apple düşmanı değilim. aşırı stabilitesini ve her zaman şık olan tasarımını her zaman takdir etmişimdir. lakin mevzubahis fiyat\performans olunca apple'ın önümüzdeki milenyuma kadar samsung'a yaklaşabileceğini sanmıyorum. çünkü ben alındığı günden tam 1.5 sene sonra ilk halinden 2 kat hızlı çalışan herhangi bir apple ürünü göremedim daha.

    herşeyi geçtim, şarj aleti taşımıyorum ya, evden çıkarken %30 şarja "bu bana yeter" diyebiliyorsam işte bu benim için çok önemli bir avantajdır.

    uzun lafın kısası, uyanın. sokak arasında gezecekseniz ferrari almayın, paranıza yazık. ha diyecekseniz ki "bi telefon alayım beni 5 sene götürsün" diye, işte o zaman bu telefon doğru tercihtir.

    tüm bilinçli kullanıcılara burdan selam olsun...
730 entry daha
hesabın var mı? giriş yap