998 entry daha
  • sinemahzen deki yaziyi yanlislamak icin cok ugrasmaya gerek yok. yazi baya baya omur gedik in elinden ciksa bu kalitede bir yazi olurdu. bir de yazinin filme yaptigi seyle yaziyi elestirenler itham edilmis. hata bulmaya calismak.

    -spoiler

    alooo. diyoruz ki sen dunyanin neden yok olacagini anlamamissin, cooper in hangi motivasyonlarla astronot secildigini anlamamissin ama son derece zayif ve antipatiklik derecesine varan bir sarkastik üslup ile elestiri yaziyorsun.

    bir de bu hanimim sozlukteki savunucusu decoderlik yapiyor kendisine. dunyayi duzeltmek varken neden baska gezegene gitme macerasina giriliyor diye. soyleyeyim hemen. cunku bu film bir astronot ve nasa ile ilgili bir film. onlar cozumu yeni gezegende ariyor cunku they diye adlandiriklari bir sey kendilerini yonlendiriyor. bu arada dunyadaki soruna care bulunmaya calisilmadigi ile ilgili bir bilgi mi gecti ki boyle bir noktadan saldiriyorsun filme? belki ayni zamanda baska bir organizasyon da dunya ile ugrasiyor. hatta belki filmmin finalinde dunya da her sey yoluna girmiş. ya da dunya infilak etmis. gostermek zorunda mi yonetmen bunu?

    hayir bir de diyor ki karadelige girme riski aliyorlar. goren de butun dunyayi yekten karadelige atiyorlar zannedecek. bak onu da anlatayim sana. projenin ilk fazinda ailesi, bagi olmayan bilim adamlarini secip bir intihar gorevine ginderiyorlar. onlardan sinyal almaya baslayinca bu sefer bizim ekibi gonderiyorlar.

    -spoiler

    he sen yine yaz ne yazaran yaz. sonucta internet burasi. herkes bildiginden yazmiyor sonucta. ama ben de yakalarsam cakarim hocam kusura bakma.
3673 entry daha
hesabın var mı? giriş yap