107 entry daha
  • programın başında belli bir format vardı sanırım sonra baktılar olmuyor "koy götüne rahvan gitsin" moduna girdiler. milyonlarca insanın bu programı izlemesine şaşırmıyorum, 2000'ler de daha rezillerini izlettirdiler bizlere.

    gelelim nurella'ya; yahu bu kadın 80'li yıllarda italya'dan ve fransa'dan bavul içerisinde kıyafetler getirip satarak modacı oldu. ordan arakladığı kostümleri; iki alladı bir pulladı çaktı bizimkilere. ne modacısı? ne otoritesi? bildiğin bavul ticareti yaparken bir anda ekrana düşmüş rezillik!

    hiç utanmada channel'in çakma eldivenleri ile 15lik kız havalarına yatıyor olmasını bir tarafa bırakalım; bu memlekette sokağa çıktığınızda alayından daha iyi giyinen kızlar ve erkekler var! sokakta ne tarz insanlar var be, 16 yaşında kızlar; bunun atölyesindeki artık parçalardan kıyafet dikip, hepsinin ağzına sokar!

    showtv'de utanmadan metallica'nın şarkısını çalıyor, ulan sen önce msg ve mesam'a olan borçlarını öde hadisiz! yıllardır yayınladığın şarkıların teliflerini ödemediğin için logona tedbir koydular ne kadar da çabuk unuttunuz ya!

    neyse, adamların da suçu yokki böyle seyirciye böyle format çok bile..

    (bkz: götümüze girebilir)
245 entry daha
hesabın var mı? giriş yap