51 entry daha
  • ekşisözlük komünitesinin aldığı hale üzüldüğüm için,
    internette "çamur at izi kalsın" yapmanın kolaylığı canımı sıktığı için,
    peşin hükümlü internet delikanlılarına, komplo teoricisi tiplere ifrit olduğum için,
    mağdur olanı "kendinden birisi" olmadığı için bir daha mağdur etmeye meraklı embesillere dayanamadığım için,
    okumadan, araştırmadan peşin hükümle herşeye hemen balıklama atlayan beyni yok fikri var insancıklarından gına geldiği için,

    şu ana kadar "kesin trolldür olm brak sen yhea" tarzı tam anlamıyla peşin hükümlü kişileri bir bir ifşa edeyim istiyorum, belki sonradan silerler diye. açık açık mortifera'dan özür dilemedikleri sürece de burada kalacak.

    - iki kere ucuruldum konduktor onayla beni
    - gobekli reyiz
    - the wade
    - 0xf8
    - comenger
    - azsxb
    - pupuli
    - kedizekali
    - men kucik chomichmen
    - hayata fransiz
    - sangria - [kendi ricası üzerine ekliyorum: bana "get a life, yancılıkla ömür geçmez" der*]
    - edepsiz efendi
    - subnegative
    - gods of war
    - megali
    - boyuuzundiyeanaokulunaalinmayancocuk
    - mupla
    - ruhikosta
    - tahir ile vesper
    - ic benim icin
    - bivir - [yahu insaf, saat olmus 19:29, hala çıkmış "karalama kampanyası" diyor]
    - totemania - [saat 00:01 olmuş, halen daha "adam şikayet mailine yavşaklık yapmak ve yaymak için böyle yazmıştır" diyor]

    tükürdüklerini yalayacaklar mı, meçhul, ancak burama kadar geldi. eh yazdıklarını silerler belki diye isimlerini listeleyeyim istiyorum.

    türkiye bu tür adamlarla dolu. yettiniz artık be.

    bu zihniyetteki tipler daha üst kademelere gidince tecavüze uğrayan kadın için "aslında kendisi istedi, davetkar davrandı" derler. akşam iş çıkışı evine giden adamı tinerci bıçaklasa "o saatte dışarıda ne işi var?" derler.

    edit 1: oltaya takılan takılana. yenilerini eklemeden edemiyorum. ben de biraz sinirle yazdığım şeyleri traşladım ama haliyle.

    edit 2: insan bir okur, şüpheci yaklaşır. "eğer doğruysa şöyle, yanlışsa böyle" diyenlere eyvallah. analiz etmek, objektif bakmak bir yana, daha mortifera kimmiş, neymiş, ne değilmiş bilmeden, hemen peşin hükümle tükürük saçarak yazı yazmak başka.

    edit 3: "peşin hükümle thy'ye saldıranları da yaz" diyen oldu. kesinlikle haklı, katılıyorum. gerçekten katılıyorum. bu entry'min ana maksadı ve bence birincil derecede önem taşıyanı, mağdur edenin hatasını onaylamasına rağmen mağdura saldırılmasına olan itirazımın yazıya dökümüdür. peşin hükümle "zaten thy şöyledir, böyledir, pisliktir, şerefsizdir" yazanlara da kesinlikle katılmıyorum.

    edit 4: mortifera'dan özür dileyenleri de çıkarıyorum.

    edit 5: "screenshot aldın mı" diyen oldu. özellikle mortifera için "yavşak" vb. hakaretler edenlerinki olmak üzere, adı geçen hepsinin entry'sinin bir ekran görüntüsünü aldım tabii ki. kendisi şikayetçi olursa -ki umursayacağını sanmıyorum- iletebilirim.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap