49 entry daha
  • bu tarz kadınlarla yapılan grup terapilerini izlemiş ve birebir tanışmış bir insan olarak, erkek cinslerinin hakaretlerini ve aşağılamalarını ergen tribinden öte göremiyorum.

    bu psikolojik sorunlar acıdır. bin bir katman vardır altında. bastırılmış duygular, küçücük yaşlarda bozulmuş psikoloji, güvensizlik. müslüman bir ülkede yaşamak. kadın olmak. ezilmek. değersiz hissettirilmek. tecavüze uğramak. tacize uğramak. bir nickname ile çare aranmaya çalışılması. birilerinin de bu kadınları buralarda götümle güldüm diye eleştirmesi.

    benzer kadınların bu hallerde yaşamasının tek sebebi olan erkek cinsi. yaptıkları ve yorumları. cumhurbaşkanından tut, sözlük yazarına.. cins aynı, hep haklı, hep üstün, her yerde güçlü.

    evde gezi olayları gazına gelinmesine rağmen, akpli alt komşudan günaydını esirgeyememenin durumu. kolaydır yazmak, konuşmak. ama iletişime, yüz yüze paylaşıma geldi mi olay bazen yüzünüz kızarır.

    karnı aç olanın önünde yemek yiyemezsiniz ama psikolojisi ve algısı kendi iradesi dışında yamultulmuş, karın açlığından daha yıkıcı duyguları olan kadınları muhteşem seks hayatınızla imrendirebilirsiniz. çünkü bedenen eksik olmak kolu bacağı olmamaktır, sağır dilsiz olmaktır, sonrasında aç ve fakir olmaktır. ama yanlış algılarla donatılmış bir beynin tedaviye muhtaç hali bu gruplardan hiç birine dahil değildir. kötü değildir o komiktir. bir de derdine internetten çare aramasına ne dersiniz? gülmekten karınlara ağrılar girer.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap