485 entry daha
  • ersun yanal ile aziz yıldırım'ın arsasının bozulmasına neden olan kişi.

    modern futbolda artık 10 numaranın yeri yok. ama türkiye'deki klüp başkanları nedense 10 numara hayranı. belki çocuklukluklarında izledikleri pele, zico, lefter gibi oyuncuların güzel oyunlarının bunda etkisi var. ama o eski güzel atları vurdular. futbol eskisi gibi yumuşak değil ve koşmayan oyuncuları kaldırmıyor. artık forvetler bile top rakipdeyken topu kovalıyor.

    fenerbahçe'ye gelirsek bildiğiniz gibi aykut kocaman döneminden beri takımımız 4-3-3'e döndü. bu oyun tarzında orta 3'lü çok önemli. takımın bütün yükü bu oyuncularda. burada oynayan topçunun emre belözoğlu, appiah gibi hem hücum hem de savunma yeteneği olmalı.

    benzer bir çatışma fatih terim, ünal aysal arasında da yaşandı. aysal sneijder'ı fatih terim'e rağmen almış, sneijder takıma girecek diye tıkır tıkır işleyen sistemin içinde edilmişti.

    evet hepimiz hagi, alex hayranıydık ama bu tarz oyuncuların devri bitti. bunun farkında olmayan yöneticilerimiz tıkır tıkır oynayan takımları sırf şov uğruna bozmaktan çekinmiyorlar. daha da kötüsü takımı adam gibi oynatan ersun ve fatih gibi hocaları küstürüp istifaya zorlamaktalar.

    olan, prandelli ve ismail kartal gibi hocalarla katlanmak zorunda kalan, bizlere oluyor.
643 entry daha
hesabın var mı? giriş yap