2519 entry daha
  • takip ettiğim kadarıyla en iyi faal teknik direktörlerden biridir.

    hafta sonu milan deplasmanında elindeki kısıtlı imkanlara rağmen yapılabileceklerin en iyisini yaptı ve normalde fark yemesi işten bile olmayacak takıma puan aldırmasını bildi.

    bir fenerbahçeli olarak, bu adam ezeli rakibimize geldiğinde karaları bağlamıştım. allahtan sabredemediler. türkiye serüvenine baktığımda, 'daha ne yapabilirdi?' diye düşünüyorum. juventus ve real madrid'in olduğu gruptan dezavantajlı durumdayken galatasaray'la çıkmak boru mu? adam chelsea'ye elendi diye yerden yere vuruldu; sihirbaz mı yahu bu adam?

    bi de meşhur şu fotoğrafı var. bakıyorum da, adamı sevmeyenler sürekli hatırlatmış. bu ne şekilciliktir yahu? hiç mi siniriniz bozulduğunda yapacak bir şey olmadığını görüp gülmeye başlamadınız? dakika 68 olmuş, 2-0 geridesin stamford bridge'de. adamlara bağırsan, sövsen, dövsen ne olacak. rasyonel bir adamdı mancini.

    iyi kötü bu adam türkiye kupası'nı da almış.

    fenerbahçe belki son on yılının en iyi kadrosunu kurmuş ve tamamıyla lige odaklanmış durumda, zaten puan olarak da galatasaray'ı sollamış vaziyette. ikinci olan zaten direkt şampiyonlar ligine gidiyor. ikincilik nasıl bir başarısızlık oluyor bu durumda? bir türlü anlamıyorum.

    demeçlerinde oldukça gerçekçiydi, ne bileyim lan, yeneceğiz diye çıkıp, galatasaray'ın büyüklüğünden bahsedip evinde 6 yemiyordu. 1-0 kazanıp gruptan çıktıkları juventus maçından önce de kazanma ihtimalimiz düşük dediği için yerden yere vurulmuştu. galatasaray bitmedi demeden bitmez, galatasaray avrupa fatihidir diyip 5 gol yese bu kadar eleştirilmezdi sanıyorum.

    sneijder'i kim kazandırdı bu takıma? dalga geçiyorduk adamla, adam gelene geçene döşer oldu. (bize de döşedi allahsız)
    selçuk inan'ın başarısızlığında bu adamı suçlayanlar, şu anda selçuk gitsin diye dua ediyor.

    özetle beyler* mancini büyük adamdı, büyük hocaydı.

    edit: tesadüfe bak*, doğum günü kutlu olsun.
497 entry daha
hesabın var mı? giriş yap