13 entry daha
  • sanırım bir daha daha iyisi yapılamayacak bir soundtrack albümü. ağır derecede gaz, yüksek özgüvenli ve yanlış çıkma ihtimal yüzde doksan dokuz bu önermeyi ileri sürmemin sebebi, filme gitmeden önceki bir hafta boyunca day one darkı, filmin ardından bugüne dek de no time for caution, running out, dust ve stay i defalarca defalarca dinleyip hala en ufak bir sıkılma ibaresi göstermememdir. her sahneyi bir kez daha ben yaşıyorum sanki. filmi bende bu kadar etkileyici kılan kısım hiç şüphesiz müziklerin uyumluluğu. kesinlikle çok başarılı bir film interstellar. 3 saat boyunca gözünü kırpmadan izleyebildiğin kaç film var ve hangisinin müziklerini böyle aylarca dinleyip anı yaşayabiliyosun?

    ilahi dinlerde müziğin önemi yüksektir. topluluğun belli bir duygu yoğunluğuna ulaşıp mantıktan sıyrılmalarıyla ilahi kudrete tapınma başlar. bu müziklerin kutsallığı o dine mensup kişiler tarafından da benimsenir.

    işte bu hans zimmer denen abimiz de bir din icat etse, bu müziklerle insanları etkilemek istese gayet başarılı olabilir bence. işin esprisi bu yana, hakikaten kilise orguna karşı zaten bir zaafım var nedense, gitmiş bu filmde de ona abanmış. derdin neydi ne istedin benden diyorum kendisine. dağladın viran eyledin ta buraları.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap