2 entry daha
  • nihayetinde normal modunu bitirdiğim oyun... bundan önce ocarina of time oynamıştım ve hiç beğenmemiştim! aşağı yukarı 12 saatimi harcadıktan sonra sıkılmış ve bir köşeye terk etmiştim çünkü büyükçe bir haritada oradan oraya ne yaptığını bilmez halde dolanmak çok sıkıcıydı... bir yandan oyunu oynuyor bir yandan da internetten nereye gideceğimi öğrenmek için oynanış videolarını izliyordum! ocarina of time'ın oynanışını ve zindan yapısını hiç beğenmemiştim... kanımca zaten insanlar da o oyunun oynanışına değil hikayesine bayılıyorlar ki aynı şey majora's mask için de geçerli.

    ve lakin a link between worlds izometrik bakış açısıyla, daha eğlenceli grafikleriyle, çok çok daha iyi oynanış şekliyle ve zindan bulmacalarıyla ocarina of time'dan 20 kat daha şahane 20 kat daha oynanabilir! üstelik duvarla birleşip gravür olarak hareket etmek ve hyrule ile lorule arasında dolaşmak çok keyifli... yaklaşık 27 saatte oyunu bitirdim ve sadece tek bir kalp parçasını bulamadım ayrıca kızıl zırhı bulamamıştım ve oyunu mavi zırhla bitirdim bu yüzden... oyunu bitirdikten sonra lorule kalesinde bulamadığım bir sandık olduğunu fark edince buldum onu ayrıca tüm maimaiları da annesine kavuşturdum bu 27 saatlik oyun süresinde.

    oyundan çok keyif aldığımı söyleyebilirim... ocarina of time ne kadar sıkıcı geldiyse bu da tam ters oranında keyifli geldi... ayrıca oyunun sonunda epeyce duygulandığımı dda söylemeliyim... bu oyunda sadece hyrule'u değil aynı zamanda lorule'u da kurtarıyor olmamız sonundaki duyguyu iki katına artırıyor! oyun şahane işte...
    muhtemelen birkaç ay sonra bir de hero modunda bitiririm.

    ayrıca işi en keyifli yanı oyuna nintendo'nun kampanyası sayesinde ücretsiz kavuşmuş olmam... verilecek parayı kesinlikle hak edecektir elbette ama ben fire emblem'i alırdım bu oyuna vereceğim parayla... neyse işte alın oynayın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap